امامزادگان یکی از پایگاههای حفظ جوانان در برابر تهاجم فرهنگی دشمن است
رئیس سازمان اوقاف با اشاره به نقش قابل توجه بقاع متبرکه و امامزادگان گفت: چنین ظرفیتی را در هیچ کجا نمی توان داشت زیرا همه مومنین با هر خط سیاسی و منشی به زیارت این بزرگواران می روند.
به گزارش راسخون به نقل از روابط عمومی واموربین الملل سازمان اوقاف و امور خیریه، سومین جلسه شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت در سال 1392 با حضور دستگاه های عضو این شورا به میزبانی سازمان اوقاف و امور خیریه و در آستان مقدس امام زاده صالح(علیه السلام) برگزار شد.
این نشست با حضور نمایندگان دستگاه های عضو شورای هماهنگی جشن های رضوی و حجت الاسلام والمسلمین علی محمدی، نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، حجت الاسلام سلیمانی، مسئول شورای هماهنگی جشن های رضوی و جعفری، مدیر عامل بنیاد بین المللی امام رضا(علیه السلام) برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین محمدی در این نشست گفت: سه محور معرفت، محبت و و لایت سه مولفه ای است که اگر در انسان ها باشد موجب نجات آنها از آتش جهنم و عذاب الهی می شود.وی با اشاره به نقش قابل توجه بقاع متبرکه و امامزادگان و ظرفیت بالای این مراکز افزود: چنین ظرفیتی را در هیچ کجا نمی توان داشت زیرا همه مومنین با هر خط سیاسی و منشی به زیارت این بزرگواران می روند. از طرفی می توان گفت یکی از پایگاه هایی که در حفظ نسل جوان در مقابل دشمنان تاثیر گذار است همین مراکز هستند.
نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با اشاره به تلاش های دشمنان برای تخریب قرآن و اهل بیت(علیه السلام) نتیجه ای نخواهد داشت، ادامه داد: بنابراین می توان گفت امام زادگان ظرفیت قابل توجه ای هستند که باید به آنها اهتمام داشت.
وی با اشاره به اینکه مدیریت امام زادگان باید در شان این بزرگواران باشد، بیان کرد: آماری در دست داریم که سال گذشته بیش از 140 میلیون نفر زایر به غیر از حرم امام رضا(علیه السلام)، حضرت معصومه(سلام الله علیها)، احمدبن موسی(علیه السلام) و عبدالعظیم(علیه السلام) زیارت کرده اند بنابراین لازم است در حد این استقبال مدیریت و برنامه ریزی صورت گیرد.
همچنین حجت الاسلام ارباب سلیمانی، مسئول شورای هماهنگی جشن های مردمی رضوی بر لزوم تشکیل شورای معاونین در استان ها برای بررسی جزییات برنامه های دهه کرامت تاکید کرد و گفت: استان هایی که چنین شورایی برای برگزاری جشن های دهه کرامت ندارند در تشکیل آن اهتمام داشته باشند.
همچنین پیگیری برای اختصاص اعتبار و بودجه برای برگزاری هر چه باشکوه تر جشن های دهه کرامت باید از هم اکنون در دستور کار قرار گیرد.
بنابراین گزارش در ادامه این نشست، جعفری، رییس بنیاد بین المللی امام رضا (علیه السلام) با اشاره به اهتمام سازمان اوقاف و امور خیریه بر انجام فعالیت های فرهنگی مرتبط با ائمه اطهار(علیه السلام) میان مومنین، بیان کرد: در حقیقت این اقدامات مکمل فعالیت های قرآنی این سازمان است.
وی بر لزوم تعامل و همکاری همه سازمان ها و نهادهای عضو شورای جشن های رضوی با این بنیاد در برگزار هر چه باشکوهتر جشن های رضوی در داخل و خارج کشور تاکید کرد.
در ادامه این نشست، دستگاه ها و نهادهای عضو شورای جشن های رضوی به بیان برنامه های انجام شده دستگاهشان در دهه کرامت سال گذشته پرداختند و نظرات و پیشنهادات خود را در هرچه بهتر برگزار شدن جشن های دهه کرامت ارایه دادند.
بیش از 27 دستگاه و نهاد عضو شورای هماهنگی جشن های رضوی هستند. سازمان اوقاف وامور خیریه ، ستاد عالی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور، وزارت کشور، آستان قدس رضوی، شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، مرکز رسیدگی به امور مساجد، وزارت ورزش و جوانان، سازمان بهزیستی کشور، جامعه انجمن های اسلامی بازار و اصناف، شهرداری تهران، سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، سازمان تبلیغات اسلامی، آستان مقدس شاه چراغ(علیه السلام) و وزارت آموزش و پرورش از جمله سازمان عضوهای شورای هماهنگی جشن های رضوی هستند.
آستان مقدسه حضرت معصومه(سلام الله علیها)، مرکز مدیریت حوزه علمیه قم، دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، ، صدا و سیما، سازمان فرهنگ و ارتباطات، اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان و سازمان بسیج مستضعفین، مجمع جهانی اهل بیت(علیه السلام) از دیگر سازمان های عضو این شورا هستند که در برپایی جشن های دهه کرامت مشارکت دارند.
این شورا به عنوان مسئول برنامه های جشن های مردمی دهه کرامت، این مراسم را برنامه ریزی، هدایت و ساماندهی می کند و در راستای هر چه باشکوه تر برگزار شدن این جشن ها به صورت مستمر و هفتگی با حضور نمایندگان دستگاه های عضو شورا تشکیل جلسه می دهد.
/2759/
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}