اختلال یادگیری کودکان یک مسئله قابل درمان است اما در صورتی که درمان نشود تا سنین بالاتر نیز پیدا خواهد کرد.

به گزارش راسخون به نقل از باشگاه خبرنگاران، دکتر مرضیه مشتاق گفت: اختلال خواندن ، نوشتن، دیکته و ریاضی ازجمله این اختلال هاست.

وی تصریح کرد : دانش آموزی که دچار اختلال خواندن است در دروسی مثل تاریخ،جغرافی ودینی ضعیف است وفردی که دچار اختلال نوشتن است ، چیزی را که فراگرفته نمی تواند به خوبی روی کاغذ منتقل می کند.

وی افزود : وقتی میانگین نمرات یک دانش آموز بالای 15 باشد اما نمره ی یکی از دروسش به طور مثال فارسی اختلاف فاحشی بابقیه نمراتش دارد، والدین باید این نشانه ی مهم را جدی بگیرد وبه آسانی ازآن عبور نکنند مشتاق در ادامه اظهار کرد: دراختلال دیکته به طور مثال تفاوت حرف ر-ز فقط یک نقطه است اما دانش آموز بارها وبارها نقطه را جای اشتباهی می گذارد در این گونه مورد والدین مدام به بچه می گویند دقت کن باید برای حل این مشکل از کارشناسان کمک بگیرند واین مسئله قابل حل است.

وی درپایان خاطرنشان کرد: توصیه من به والدین این است که مسئله را نه آنقدر سخت بگیرند که انگار دنیا به آخر رسیده و نه آسان بگیرند و بگویند که این مسئله به مرور زمان حل خواهد شد وآن را به حساب بازیگوشی فرزندشان نگذارند .

این دسته از دانش آموزان نیاز به کمک معلم وکارشناس خارج از ساعات مدرسه به صورت کلاس تقویتی دارند.

در غیر این صورت بسیاری از این دانش آموزان از تحصیل خسته می شوند زیرا انرژی نمی گذارند اما نتیجه لازم را نمی گیرند وممکن است به علت افت تحصیلی و خستگی از تحصیل ترک تحصیل کنند.

/111/