حضرت زهرا(سلام الله علیها) الگویی برای همه ملل و اعصار است
مدیر مدرسه علمیه اهلالبیت(علیها السلام) سبزوار گفت : حضرت زهرا(سلام الله علیها) میتواند الگویی برای همه ملل و اعصار باشد و رمز ماندگاری این الگوی جامع و کامل انسانی، بصیرت و جهان بینی نشات گرفته از یک اندیشه فرا زمانی و مکانی است.
به گزارش راسخون، محمد علیمحمدی، در گفتوگو با ایکنا، اظهار کرد: برخلاف نظر برخی غرضورزان که اسلام را مخالف حضور زن در جامعه میدانند، تاریخ گواهی میدهد حضرت فاطمه(سلام الله علیها) با رعایت مرز عفت و پارسایی در جمع یاران، خویشان و انصار و مهاجران سخن میگفت و این معنای واقعی و صحیح حضور یک زن در عرصه اجتماع را میرساند.
وی با بیان اینکه حضرت زهرا(سلام الله علیها) در مسئله حضور زنان در اجتماع و حق و حقوق داشتن زن در جامعه و خانه، حرفهای بسیاری برای گفتن دارد، تأکید کرد: نوع حضور حضرت فاطمه(سلام الله علیها) در عرصه اجتماع، معنای واقعی و صحیح حضور زنان در عرصه اجتماعی را بیان کرده است.
مدیر مدرسه علمیه اهلالبیت(علیهاالسلام) سبزوار با تاکید بر اینکه شیعیان و به ویژه بانوان باید در برپایی جلسات مذهبی و تبیین سیره حضرت زهرا(سلام الله علیها)، اهتمام ورزند تا جامعه عملنگر ما به جامعهای عملگرا تبدیل شود، گفت: ایام نوروز امسال با توجه به تقارن آن با دهه فاطمیه فرصت مناسبی برای این اقدام است.
وی مهمترین شاخصه حضرت زهرا(سلام الله علیها) از نظر سیره عملی را، مودب بودن به آداب الهی در زمینه همسرداری، رفتار با پدر و فرزندان و... عنوان و اضافه کرد: تمام رفتار و منش این بانوی باعظمت اسلام مبتنی بر رضایت خداوند بود و این نوع منش رفتاری میتواند از نظر اخلاقی، خانوادگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی بهترین الگو برای انسانها در عرصههای مختلف زندگی باشد.
پاک شدن آلودگیهای جامعه با تأسی از عبودیت حضرت زهرا(سلام الله علیها)
علیمحمدی اظهار کرد: زندگی این بانوی ممتاز خلقت، سرشار از نکات برجسته در عرصه عبودیت خداوند است که تأسی از آن، به تنهایی میتواند آلودگیهای جامعه را پاک کند.
وی با ابراز تأسف از اینکه به دلیل نگاه سطحی و تک بعدی به ابعاد شخصیتی این انسان نمونه و کامل، آنچنان که باید زوایای زندگی ایشان تبیین نشده است، تاکید کرد: حضرت زهرا(سلام الله علیها) میتواند الگویی برای همه ملل و اعصار باشد و رمز ماندگاری این الگوی جامع و کامل انسانی، بصیرت و جهانبینی نشأت گرفته از یک اندیشه فرا زمانی و مکانی است.
مدیر مدرسه علمیه اهلالبیت(علیهاالسلام) سبزوار با بیان اینکه حضرت زهرا(سلام الله علیها) انسانی است که در محدوده خاک عمر کوتاهی داشت، افزود: با این حال کیفیتهای پربار زندگی حضرت، از ایشان یک الگوی جهانی ساخت و آن حضرت در صحنههای مهم زندگی و عرصه تکالیف خود چنان ایفای نقش کردند که تبدیل به راهی روشن برای تمام اعصار و نسلها شدند.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: گرچه گذشت زمان تغییر و تحولات شگرفی را در عرصه صنعت و تکنولوژی به همراه داشته است اما این تحولات و پیشرفتها، عامل تغییر واقعیتهای ارزشی و معیارهای معنوی نخواهد بود.
ضرورت شناخت بیشتر حضرت فاطمه(سلام الله علیها) با مدرن شدن زندگی
مدیر مدرسه علمیه اهلالبیت(علیهاالسلام) سبزوار توسعه در زمینههای مختلف زندگی انسانی را موجب ضرورت بیشتر شناخت فاطمه اطهر(سلام الله علیها) عنوان کرد و افزود: حتی با مدرن شدن زندگی امروز، سیمای درخشان آن حضرت به عنوان الگوی بی بدیل جهان خلقت بدون تغییر میماند وآموزهها و صفات ممتازش هر چه درخشانتر رخ مینمایاند.
علیمحمدی اضافه کرد: شیوه همسرداری، تربیت فرزند، مدیریت در اقتصاد خانه، تعاون در اداره زندگی دوش به دوش همسر و ... نمونههایی از زندگی ایشان است که میتواند الگوی زنان و مردان ما قرار بگیرد.
وی نهادینه کردن سبک و شیوه زندگی نبوی و فاطمی را در رنگبخشی ولائی به زندگی مهم دانست و گفت: اگر رفتارهای خود را بر اساس استانداردهای شرعی تنظیم کرده، در این مورد مراقبت داشته باشیم و از مدار عبودیت خداوند فاصله نگیریم این شیوه زندگی موجب رضایت خداوند متعال و خشنودی حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) است.
/2759/
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}