حجتالاسلام رفیعی:
نباید مردم را با تاریخ دروغ گریاند | داعش حاصل کج فهمی دین است
ویرایش عکس آذرماه 98
عضو هیأت علمی جامعة المصطفی مداحان و منبریها را به مستند روضه خواندن و سخن گفتن توصیه کرد و گفت: ما وظیفه نداریم که با دروغ مردم را بگریانیم بلکه باید تاریخ را صحیح و درست به مردم منتقل کنیم.
به گزارش راسخون به نقل از رسا، حجتالاسلام ناصر رفیعی استاد حوزه علمیه، در سومین شب از مراسم عزاداری امام حسین(ع) در حسینه شهدای قم، با اشاره به روایت امام حسین(ع) که فرمودند، «النّاسَ عَبیدُ الدُّنْیا وَ الدِّینُ لَعْقٌ عَلى اَلْسِنَتِهِمْ»، اظهار داشت: برخی از مردم فقط به زبان از دین میگویند اما در دل دنیا پرست هستند.
تأکید روایات بر حفظ دین و عدم انحراف از آن
وی با اشاره به اهمیت ثابت قدم ماندن در دین، فرقهای قوانین بشری با قوانین الهی را مورد توجه قرار داد و گفت: قوانین بشری ظاهری است اما قوانین دینی افزون بر ظاهر به نیت افراد نیز توجه دارد.
عضو هیأت علمی جامعة المصطفی با بیان اینکه قوانین بشری نیازمند به ناظر است، افزود: اما قوانین الهی و دینی نیازمند ناظر نیست و همه جا باید رعایت شود؛ در قوانین بشری تغییر و دگرگونی ایجاد میشود اما قوانین الهی تغییر ناپذیر هستند.
حجتالاسلام رفیعی با بیان اینکه در آیات قرآن دین به ثابت، حنیف و کامل تعبیر شده است، ابراز کرد: یکی از مواردی که در روایات ما به آن تأکید فروان شده حفظ دین و عدم انحراف از مسیر درست است.
استاد حوزه علمیه با اشاره به ترویج فراوان دین مسیحیت از سوی شبکههای ماهوارهای، اظهار داشت: در آخرالزمان باید مراقب دین خود بود تا گرفتار همجمههای دشمنان نشویم.
وی با بیان اینکه انسان باید برای از دست دادن ارزشهای دینی غصه بخورد، گفت: متأسفانه امروز بیشتر از آن که برای از دست دادن دین غصه بخوریم برای از دست دادن دنیا و متعلقات آن ناراحت میشویم.
عضو هیأت علمی جامعة المصطفی در تفسیر «لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ»، بیان کرد: لا اکراه فی الدین برای فروع دین نیست؛ دین اعتقاد و باور است و به زور نمیتوان دین را به کسی تحمیل کرد.
وظایف مردم در قبال دین
حجتالاسلام رفیعی در ادامه به وظایف مردم در قبال دین اشاره کرد و گفت: یکی از وظایف مهم ما این است که تفقه در دین داشته باشیم یعنی آنرا را درک کنیم و بفهمیم.
وی با اشاره به اهمیت فهم دین و جایگاه علم و عالم، گفت: خداوند اگر کسی را دوست داشته باشد به او فهم در دین میدهد و از طرفی برای حضور در مجلس عالم ثواب بسیار زیادی قرار داده است.
عضو هیأت علمی جامعة المصطفی با بیان اینکه حضور در مراسم دعا بسیار خوب است و باید بیشتر شود، گفت: اما باید توجه داشت که این حضور تفقه در دین نمیآورد و باید جلسات تفسیر قرآن و ادعیه بیش از پیش تقویت شود.
حجتالاسلام رفیعی حفظ دین را از دیگر وظایف مهم مردم خواند و افزود: امام حسین(ع) برای حفظ دین از جان خود و اطرافیانش گذشت و با بدعت و خرافات در دین مبارزه کرد.
استاد حوزه علمیه بر ضرورت مقابله با تحریف دین تأکید کرد و ابراز داشت: خداوند در قرآن فرموده: وای بر کسانی که از خود چیزهایی مینویستند و آنرا به دین نسبت میدهند.
خوارج و تکفیریها حاصل کج فهمی دین هستند
استاد حوزه علمیه با بیان این که کسی که دین را نشناسد همچون خوارج میشود، اظهار کرد: امروز داعش مصداق بارز نشناختن دین است و به اسم دین به راحتی مردان و زنان شیعه، سنی و مسیحی را میکشند.
وی مداحان و منبریها را به مستند روضه خواندن و سخن گفتن توصیه کرد و گفت: ما وظیفه نداریم که با دروغ مردم را بگریانیم بلکه باید تاریخ را صحیح و درست به مردم منتقل کنیم.
/2759/
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}