مواد غذایی محبوبی هستند که در تمامی سوپرمارکت‌ها یافت می‌شوند. اما اگر شما به دنبال کاهش وزن هستید و یا سعی می‌کنید روش زندگی سالمی را دنبال کنید و از خوردن و مصرف غذاهای زیر حتی‌الامکان خودداری کنید.

 

به گزارش راسخون به نقل از تسنیم، تمامی غذاهایی که در این مطلب از آنان نام برده می‌شود، مواد غذایی محبوبی هستند که در تمامی سوپرمارکت‌ها یافت می‌شوند. اما اگر شما به دنبال کاهش وزن هستید و یا سعی می‌کنید روش زندگی سالمی را دنبال کنید و از خوردن و مصرف غذاهای زیر حتی‌الامکان خود داری کنید.

 

1.گوشت فرآوری شده
 
فرآورده‌های گوشتی مملو از کالری و چربی و سدیم هستند. مصرف این مواد غذایی به صورت همیشگی (چندین بار در هفته) شما را در خطر چاقی و دیابت و بیماری قلبی و سرطان قرار می‌دهد.
 
گوشت‌های فرآوری شده دقیقاً چی هستند؟
 
هر گوشتی که نمک سود شده باشد و یا از طریق هر فرآیند شیمیایی دیگری دچار تغییر شده باشد مانند هات داگ‌ها در این گروه قرار می‌گیرد.
 
2. شیرهای کم چرب
 
به مدت چندین دهه است که قفسه‌های سوپر مارکت‌ها پُر از شیرهای کم چرب با عناوین و نام‌های مختلف هستند ولی باز افراد جامعه در حال چاق شدن هستند. این فرآورده‌های لبنیاتی چون دارای چربی‌های ترانس هستند برای سلامتی و سطح کلسترول ما بسیار مضر هستند.  این شیرها فقدان طعم را با مقادیر زیاد شکر و سدیم جبران می‌کنند که برای سلامتی بسیار مضر هستند.
 
3.مایونز
 
همه به ضررهای سُس مایونز آگاه هستند ولی به ندرت ممکن است کسی نسبت به عمق این ضررها پی برده باشد. هر قاشق سُس مایونز دارای 90 کالری، 10 گرم چربی و 90 میلی گرم سدیم است.
 
4.مواد غذایی یخ زده
 
مردم دنیا رفته رفته نسبت به آشپزی بی میل می‌شوند و روز به روز بیشتر از مواد غذایی یخ زده استفاده روی می‌آورند در حالیکه مواد غذایی سالم تری نیز وجود دارند که سدیم و کالری کمتری دارند.
 
5.مارگارین
 
مارگارین بازار خود را از زمانی بدست آورد که مردم به دنبال کره ای جایگزین برای کره‌های پُرچرب حیوانی می‌گشتند. اما مارگارین پر از روغن های هیدروژنه‌ای است که از عوامل شناخته شده سرطان، دیابت و بیماری‌های قلبی به شما می‌رود.
 
6.نوشیدنی‌های شیرین و گازدار
 
نوشابه‌ها از نوشیدنی‌هایی هستند که هر زمان به پزشک مراجعه می‌کنید، وی به شما تاکید می‌کند که از خوردن آنها خودداری کنید. این نوشیدنی‌های شیرین می‌توانند از عوامل حملاتی قلبی، دیابت و سرطان و افزایش ریسک سکته به شمار روند.
 
 
 
/987/