راسخون : حضرت آيت الله مصباح يزدي در جشن بزرگ عمامه گذاري طلاب مدرسه معصوميه قم، در سال گذشته اظهار ارادتشان به مقام معظم رهبری را اینگونه بیان می کنند :
خدا را بايد بسيار شكر كنيم. بنده صادقانه عرض ميكنم. اگر امثال بنده شبانه روز تسبيح دست بگيريم و فقط خدا را شكر كنيم كه خدا چنين رهبري به ما داده والله معتقدم كه از عهده شكر اين نعمت بر نمي آييم. نميتوانيم درك كنيم كه خدا چه نعمت بزرگي به ما داده است. كه اين خصوصيت ها را در يك شخص جمع كرده است. امروز پرچم دار حمايت از دين، رواج اسلام و تشيَع، تقوا و بصيرت، اراده ي الهي تعلق گرفته كه اين شخصيت عظيم باشد. از عمق دلمان دعا مي كنيم كه خداي متعال بر طول عمر و عزت و تأييدات ايشان بيافزايد. ولي به هر حال شخصيت هاي عظيم و حتي معصوم در جامعه وجود داشته اند.مگر وجود پيامبر اكرم(ص) و اميرالمؤمنين(ع) و ائمه اثني عشر نبود. آيا حضور يك رهبر جامع الشرايط كافي است كه جمع از خطرها مصون باشد. تاريخ نشان مي دهد اين طور نيست. بحث هاي عقلي هم اثبات مي كند. وقتي ما بالاترين مدير را، يك مدير مسئول كه خداوند مي فرمايد: ( ان هو الا وحي يوحي) در جامعه داشتيم برنامه ي جامعه بلا واسطه خدا به او وحي كرده. اين تدبيري است كه در اصل نظام خلقت ملحوظ است كه بايد شرايط به گونه اي باشد كه زمينه ي انتخاب و امتحان انس را مي گويد. بايد هميشه عوامل خير و شر در جامعه وجود داشته باشد تا زمينه ي امتحان فراهم شود. امروز هم به وجود چنين نعمتي كه واقعا رهبر عزيز ما تالي تلو معصوم است ولي بالاتر از معصوم كه نيست، نه ضعف مديريت اوست و نه نقص برنامه ي اسلام و تشيع. ولي تقذير الهي است که بايد زمينه ي امتحان فراهم شود. حتي براي نزديك ترين افراد به رهبر. مگر زمينه ي امتحان براي همسر پيامبر(ص) نبود. هر كس امتحان خودش را بايد بدهد و جوهر وجود خودش را بايد نشان بدهد.
همه باید در یک حدّی بفهمند. مخصوصاً آن هایی که در حدّ مدیریت و رهبری دیگران و جامعه قرار دارند. از مصادیق بیّن آن روحانیون هستند که مورد توجّه عموم مردم است و الگو قرار می گیرند. ما باید بدانیم این موقعیّت حسّاسی است و باید رفتاری را انتخاب کنیم که پیش خدا حجّت داشته باشیم که چرا این راه را رفته ایم، چرا گفتیم یا چرا سکوت کرده ایم. بدانیم تأثیری که بر رفتار دیگران می گذارد مسئولیتش با ماست.
2759/1000