شیوه‏های تأثیرگذاری در دیگران

مسأله تأثیرپذیری یا تأثیرگذاری به توان‏ها و قابلیت‏های انسان در ابعاد مختلف بستگی دارد . مهم‏ترین اموری كه در تاثیرگذاری دخالت دارد ویژگی‏های روحی از قبیل اراده استوار، اخلاق نیكو، حسن معاشرت و توان علمی بالا است . تأثیر پذیری مثبت تا حدودی به این امور و نیز به میزان انعطاف پذیری و حقیقت‏طلبی شخص ارتباط دارد؛ چنان كه تأثیرپذیری منفی از ضعف آگاهی و اراده برمی‏خیزد ..
چهارشنبه، 22 اسفند 1386
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
شیوه‏های تأثیرگذاری در دیگران
 شیوه‏های تأثیرگذاری در دیگران
شیوه‏های تأثیرگذاری در دیگران
منبع:مجله پرسمان
مسأله تأثیرپذیری یا تأثیرگذاری به توان‏ها و قابلیت‏های انسان در ابعاد مختلف بستگی دارد . مهم‏ترین اموری كه در تاثیرگذاری دخالت دارد ویژگی‏های روحی از قبیل اراده استوار، اخلاق نیكو، حسن معاشرت و توان علمی بالا است . تأثیر پذیری مثبت تا حدودی به این امور و نیز به میزان انعطاف پذیری و حقیقت‏طلبی شخص ارتباط دارد؛ چنان كه تأثیرپذیری منفی از ضعف آگاهی و اراده برمی‏خیزد . بنابراین، هر اندازه در تقویت اراده و گسترش صفات حسنه و خلق و خوی پسندیده و افزون‏سازی آگاهی‏های خود، به ویژه در زمینه مسائل دینی و فرهنگی و اجتماعی، تلاش كنید به تدریج توان تأثیرگذاری بیش‏تری خواهید یافت .
تأثیرگذاری مهارتی است كه به تدریج‏حاصل می‏شود و در تحقق آن باید تأثیرگذار و تأثیرپذیر ضمن برخورداری از آمادگی لازم و شرائط كافی در فضای روانی مناسب قرار گیرند . رعایت اصول و نكات زیر در افزایش میزان تأثیرگذاری شما سودمند می‏نماید:
1 . كار خود را با تحسین و قدردانی صمیمانه از طرف مقابل شروع كنید .
2 . با اندكی تفحص و جست و جو، برنامه خود را با برجسته كردن یك یا چند نكته مثبت و ارزشمند در طرف مقابل و تحسین صادقانه از وی به خاطر وجود آن امر مثبت آغاز كنید .
3 . چنانچه اشتباه و لغزشی در طرف مقابل مشاهده كردید، وی را مورد انتقاد و سرزنش مستقیم قرار ندهید .
4 . قبل از انتقاد از دیگران درباره اشتباهات خود حرف بزنید .
5 . بكوشید شنونده خوبی باشید و دیگران را تشویق كنید درباره خود برای شما حرف بزنند .
6 . صمیمانه دیگران را دوست داشته باشید و محبت‏باطنی خود را به آن‏ها اعلام كنید .
7 . به دیگران اعتبار بدهید و كاری كنید احساس كنند مهم هستند .
8 . در خصوص كار مورد نظرتان میل شدید در طرف مقابل ایجاد كنید؛ به عبارت دیگر، فضای روانی لازم را برای انجام آن عمل فراهم آورید .
9 . با دیگران چنان رفتار كنید كه دوست دارید با شما رفتار كنند .
10 . نظرها و دیدگاه‏های خویش را بر دیگران تحمیل نكنید؛ زیرا مردم سخن تحمیل كنندگان عقیده را نمی‏پذیرند؛ با كسی كه چون سرپرست‏با آن‏ها رفتار كند، دوستی نمی‏ورزند و به او اعتماد نمی‏كنند .
برای آگاهی بیش‏تر ر . ك:
1 . آیین دوست‏یابی، دیل كارنگی
2 . دوستی و دوستان، سید هادی مدرسی
3 . دوستی در قرآن، محمدی ری شهری




نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط
موارد بیشتر برای شما