عمليات فتح 7 در حلبچه توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامي (1366 ش)
عمليات فتح 7 در حلبچه توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامي (1366 ش)
تداوم عملياتهاي نامنظم در عمق جبهه دشمن و همكاري مستمر با معارضان عراقي، كه بيشتر آنها از گروه طالباني (يعني اتحاديه ميهني كردستان عراق) بودند، ضربات سنگيني بر پيكر تشكيلات و سازمان نظامي دشمن وارد ميآورد.
يكي از مهمترين و كاريترين حملهها از اين دست، عمليات «فتح7 » بود كه طي آن نيروهاي خودي تحت امر قرارگاه برون مرزي «رمضان» با رمز «يا فاطمةالزهرا(سلام الله عليها») و يگانهايي از معارضان كرد عراق با هدف انهدام تأسيسات نظامي و اقتصادي دشمن در منطقه «حلبچه»، «شانهدري»، «سيدصادق» و «اربت» در روز7 تيرماه1366 وارد عمل شدند.
نيروها با انهدام ساختمان مركزي پارازيت محور «چناق چيان» و دكل مخابراتي و پست برق، شهر سيدصادق عراق را به مدت چند ساعت تحت كنترل خود گرفتند و در همين فاصله به تخريب ساختمانهاي دولتي پرداختند.
همچنين طي اين حمله به پادگانهاي شهرهاي سيدصادق و حلبچه و يگان ضد شورش اين شهر خسارات سنگيني وارد آمد و6 پايگاه حفاظتي اطراف سيدصادق نيز منهدم شد.
نيروهاي عمل كننده در اين عمليات با يورش به پادگان «كاني پانكه» و مقر تاكتيكي257 و انهدام مركز موتوري لشكر27 عراقتوانستند تعداد1545 نفر از نيروهاي دشمن را كشته و زخمي و اسير نمايند.
در جريان اين يورشها50 دستگاه خودروي نظامي دشمن به آتش كشيده شد.