چه موقع جهت درمان اضطراب خود مراجعه کنیم؟ (بخش دوم)

اضطراب شدید و افسردگی باید توسط یک متخصص سلامت، درمان شود؛ اما قبل از مصرف دارو، روش‌های درمانی سالم، مانند ورزش و مصرف گیاهان دارویی آرام بخش را امتحان کنید.
چهارشنبه، 21 شهريور 1397
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: سیدروح الله حسین پور
موارد بیشتر برای شما
چه موقع جهت درمان اضطراب خود مراجعه کنیم؟ (بخش دوم)
دمنوش­ ها و مکمل­ های گیاهی، خواصی مشابه داروهای ضدافسردگی در بدن انسان دارد.
 
چکیده : اضطراب شدید و افسردگی باید توسط یک متخصص سلامت، درمان شود؛ اما قبل از مصرف دارو، روش‌های درمانی سالم، مانند ورزش و مصرف گیاهان دارویی آرام بخش را امتحان کنید.

تعداد کلمات 532 /  تخمین زمان مطالعه 3 دقیقه

چه موقع جهت درمان اضطراب خود مراجعه کنیم؟

4. داروهای ضد اضطراب مصرف کنید. اگر خیلی وقت است که استرس را تجربه می‌کنید و این امربر توانایی شما در خوابیدن و دیگر فعالیت‌های روزتان تأثیر گذاشته است، از روان پزشک خود در مورد داروهایی که موجب تسکین شما می‌شود پرس و جو کنید. بسیاری از داروهای ضد اضطراب می‌توانند اثرات جانبی منفی داشته باشند و یا اینکه به آن‌ها عادت کنید، به همین دلیل است که باید روش‌های درمانی سالم، مانند ورزش و استراتژی‌های ذهنی را قبل از مصرف دارو امتحان کنید.
حملات وحشیانه، اضطراب اجتماعی شدید و دیگر نشانه‌های اضطراب را می‌توان به طور موثری با یک داروی تجویزی که مناسب نیازهای شما است، درمان کرد.

5. داروهای طبیعی و گیاهی را امتحان کنید. گفته می‌شود که سبزیجات، چای و مکمل‌ها نیز علائم اضطراب را کاهش می‌دهند. هر چند که روش‌های درمان گیاهی از نظر پزشکی ثابت نشده‌اند، اما گیاهان و چای می‌تواند در تسکین و آرامش شما مفید باشند. گزینه‌های زیر را امتحان کنید:
1. گل بابونه به طور سنتی برای درمان اضطراب، استرس و ناراحتی‌های معده استفاده می‌شده است. این گیاه خواصی دارد که مشابه داروهای ضدافسردگی است. می‌تواند به شکل دمنوش و یا به عنوان مکمل مورد استفاده قرار گیرد.
2. گفته می‌شود که گیاه جینسینگ به بدن کمک می‌کند تا استرس را کاهش دهد. سعی کنید روزانه مکمل جینسینگ را به خاطر اثرات مفیدی که در کاهش اضطراب دارد، استفاده کنید.
3. گیاه کاوا را امتحان کنید. گفته می‌شود که این گیاه اگر در کوتاه مدت استفاده شود، یک اثر آرام‌بخش دارد که اضطراب را تسکین می‌دهد. با این حال، استفاده طولانی مدت آن توصیه نمی‌شود و برخی افراد گزارش داده‌اند که زیاده‌روی در مصرف کاوا، اضطراب آن‌ها را بدتر کرده است. اگر به امتحان کردن آن علاقه‌مند هستید، ببینید که آیا فروشگاه مواد غذایی در محله شما این مکمل را دارد یا خیر، اگرنه به صورت آنلاین سفارش دهید.
4. ریشه سنبل‌الطیب در اروپا به خاطر اثر آرام بخشی که دارد، شهرت دارد. زمانی که افسردگی سختی را تجربه می‌کنید، این گیاه را مصرف کنید تا بتوانید بر افسردگی‌تان غلبه کنید.
به این نکته‌ها توجه کنید:
بفهمید که اضطراب شما فوراً از بین نخواهد رفت. زمان زیادی طول می‌کشد تا بدن و ذهنتان برای مقابله با اضطراب آماده شود.
با خودتان مهربان باشید. اضطراب، یک احساس بسیار رایج است و شما مجبور نیستید به تنهایی با آن روبرو شوید.
اضطراب خود را از دیگران پنهان نکنید. باکسانی که به آن‌ها اعتماد دارید درد دل کنید از آن‌ها کمک بخواهید.
نفس عمیق بکشید. تنفس عمیق به ایجاد آرامش در شما کمک خواهد کرد.

به این هشدارها توجه کنید:
مکمل‌های غذایی را بدون مشورت با پزشک خود مصرف نکنید.
اضطراب شدید و افسردگی باید توسط یک متخصص سلامت، درمان شود. اگر نگران وضعیت خود هستید، لطفاً با پزشک خود ملاقاتی داشته باشید.
 
 
منبع: https://www.wikihow.com/Deal-With-Anxiety
مترجم: داوود سرافراز

بیشتر بخوانید:
چه موقع جهت درمان اضطراب خود مراجعه کنیم؟ (بخش اول)
مقابله با اضطراب؛ تغییر سبک زندگی (بخش اول)
مقابله با اضطراب؛ تغییر سبک زندگی (بخش دوم)
چگونه از اضطراب خود بکاهیم؟ (بخش اول)
چگونه از اضطراب خود بکاهیم؟ (بخش دوم)



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
سبک زندگی مرتبط