چگونه مغز خود را برای مهارت‌های فکری بهتر تمرین دهیم؟

مطالعات جدید نشان می­ دهد علاوه بر ورزش، آموزش مغزی مبتنی بر استراتژی، برای افزایش جریان خون در مغز کاربرد دارد و می‌تواند به جلوگیری از انقباض مغز کمک زیادی کند.
پنجشنبه، 22 شهريور 1397
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: سیدروح الله حسین پور
موارد بیشتر برای شما
چگونه مغز خود را برای مهارت‌های فکری بهتر تمرین دهیم؟
کل جریان خون در مغز با استفاده از تمرین­ های آموزش مغزی، به میزان قابل توجهی افزایش می­ یابد.
 
چکیده : مطالعات جدید نشان می­ دهد علاوه بر ورزش، آموزش مغزی مبتنی بر استراتژی، برای افزایش جریان خون در مغز کاربرد دارد و می‌تواند به جلوگیری از انقباض مغز کمک زیادی کند.

تعداد کلمات 653 / تخمین زمان مطالعه 4 دقیقه

چگونه مغز خود را برای مهارت‌های فکری بهتر تمرین دهیم؟

آموزش مغزی مبتنی بر استراتژی چیست؟

آموزش مغزی مبتنی بر استراتژی، برای افزایش جریان خون در مغز کاربرد دارد و می‌تواند به جلوگیری از انقباض مغز کمک زیادی کند.
می‌توان تمام جریان خون مغز را بهبود بخشید. مطالعات اخیر تنها از آموزش مغزی مبتنی بر استراتژی استفاده کردند، بدون این‌که هیچ عنصری از ورزش بدنی را معرفی کنند تا جریان خون در مغز بهبود یابد. نتایج نشان داد که کل جریان خون در مغز با استفاده از تمرین‌های آموزش مغزی، به میزان قابل‌توجهی افزایش‌یافته است.
وقتی جریان خون در مغز کاهش میابد، منجر به لاغر شدن بافت‌های مغزی می‌شود. آتروفی در مغز به این معنی است که سلول‌های فاسد، مسیرهای ارتباطی مهم را تنزل می‌دهند و بافت مغز و ساختارهای مهم را از بین می‌برند.

 برای این تحقیقات افرادی در تمام سنین ثبت‌نام‌شده‌اند که آسیب مغزی ناشی از ضربه‌مغزی را متحمل شده‌اند و حدود ۶۵ ٪ افراد که دچار جراحت مغزی شده‌اند حداقل ۱۰ سال قبل از آن آسیب‌دیده‌اند.
بخشی از این گروه در معرض آموزش مغزی مبتنی بر استراتژی قرار گرفتند و بقیه در معرض مطالب آموزشی عمومی، برای مدت مشابه، در مورد نحوه کار مغز قرار داشتند. گروهی که آموزش مبتنی بر استراتژی را دریافت کردند، نمرات تفکر انتزاعی را با بیش از ۲۰ درصد بهبود دادند، مقیاس‌های عملکرد حافظه تا ۳۰ درصد بهبود یافت و جریان خون مغز افزایش قابل‌توجهی را در مقایسه با گروه کنترل نشان داد.
بسیاری از شرکت‌کنندگان این گروه نیز که از علائم افسردگی و استرس ناشی از اتفاقات برخوردار بودند، پس از دوره آموزشی مبتنی بر استراتژی، توانستند افسردگی را تا ۶۰ ٪ و علائم اختلال استرس پس از حادثه را تا حدود ۴۰ ٪ بهبود ببخشند.
آموزش تمرین مغز مبتنی بر استراتژی را امتحان کنید. این شکل از آموزش مغزی رایج است و می‌تواند در اطراف شما، ازجمله در روزنامه روزانه شما، یافت شود.
بازی‌های فکری- استراتژی، بازی‌هایی هستند که شما باید در آن‌ها ذهن را محک بزنید. حل یک جدول یا یک معما، کامل کردن یک پازل سودوکو، یا کنار هم قرار دادن قطعات یک پازل و درکل همه بازی‌های معمایی که به شانس واگذار نشده‌اند و نیاز دارند شما به آن‌ها فکر کنید تا حل شوند را بازی‌های فکری مبتنی بر استراتژی می‌نامند.

 با اطرافیان تان بازی کنید. بازی‌هایی مثل شطرنج که شمارا ملزم می‌کند تا درباره حرکاتتان فکر کنید و حتی باعث فکر کردن و پیش‌بینی در مورد حرکات طرف مقابلتان می‌شود انجام دهید.
یک ورزش جدید را یاد بگیرید. ورزشی را امتحان کنید که برای شما تازگی دارد و البته در نظر داشته باشید که حداقل یک بازیکن دیگر را شامل شود.
گلف یک ورزش است که شما اساساً می‌توانید تنها بازی کنید، اما وقتی باکسی بازی می‌کنید چالش‌برانگیزتر می‌شود. این باعث ایجاد تجربه‌های بیشتری در مغز شما برای سازمان‌دهی و واکنش به آن‌ها و درنتیجه رشد سلول‌های جدید می‌شود و نتایج مؤثری به دنبال خواهد داشت.
با مردم معاشرت کنید. هرچه مکالمات بیشتری داشته باشید، مغز شما باید برای جبران و پردازش اطلاعات جدید به کار خود ادامه دهد. اگر صاحب فرزند هستید، با آن‌ها گفتگو کنید. هر چه مکالمات بیشتری با فرزندتان داشته باشید، آن‌ها باهوش‌تر خواهند بود.
ایجاد دوستی با گروه‌های مختلف. داشتن گفتگوها در مورد موضوعات متنوع با افرادی که نظرات بسیار متفاوتی دارند، مغز شمارا به چالش می‌کشد و توانایی‌های اجرایی شما برای تعیین اینکه چگونه به یک موضوع مشابه واکنش نشان می‌دهید، مغز شمارا بیشتر بکار می‌گیرد.
هرچه دوستان شما متنوع‌تر باشد، مغز شما به چالش بیشتری کشیده می‌شود و همین گفتگوها و مشارکت در انواع مختلف تعاملات اجتماعی منجر به ایجاد خلاقیت می‌شود.

منبع : https://www.wikihow.com/Exercise-Your-Brain-for-Better-Thinking-Skills
مترجم: حمید سرافراز

بیشتر بخوانید:
ورزش کردن مغز، چرا و چگونه؟
با ورزش کردن، مهارت‌های فکری خود را بهبود دهید
چگونه از طریق ورزش، استرس خود را کاهش دهیم؟ (بخش اول)
چگونه از طریق ورزش، استرس خود را کاهش دهیم؟ (بخش دوم) 



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
سبک زندگی مرتبط