علائم خشم خود را بشناسید (بخش اول)

خشم می‌تواند باعث بروز انواع علائم فیزیکی شود، اینکه بفهمید چه زمانی واقعاً خشمگین هستید، به‌جای آنکه برای سرکوب آن تلاش کنید، می‌تواند به شما کمک کند تا خشم خود را مدیریت کنید.
يکشنبه، 25 شهريور 1397
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: سیدروح الله حسین پور
موارد بیشتر برای شما
علائم خشم خود را بشناسید (بخش اول)
آگاهی از علائم، یک گام مهم برای پردازش و غلبه بر خشم است.
 
چکیده: خشم می‌تواند باعث بروز انواع علائم فیزیکی شود، اینکه بفهمید چه زمانی واقعاً خشمگین هستید، به‌جای آنکه برای سرکوب آن تلاش کنید، می‌تواند به شما کمک کند تا خشم خود را مدیریت کنید.

تعداد کلمات 603 /  تخمین زمان مطالعه 3 دقیقه

علائم خشم خود را بشناسید

خشم خود را بشناسید

1. یک خشم دردسرساز را تشخیص دهید. اکثر مردم هر هفته چند بار خشم ملایم را تجربه می‌کنند. در برخی موارد، این کاملاً طبیعی است که خشمگین شوید، مثل زمانی که کسی به شما توهین کند و یا شمارا اذیت کند. بااین‌حال، باید یاد بگیرید که نشانه‌هایی مبنی بر اینکه خشم شما از نوع «دردسرساز» است یا خیر را بشناسید
اغلب فریاد می‌زنید، جیغ می‌زنید، یا وقتی خشمگین می‌شوید نفرین می‌کنید؟ آیا شما به‌طور کلامی به دیگران ضربه می‌زنید؟
آیا خشم شما اغلب منجر به پرخاشگری فیزیکی می‌شود؟ حالت این پرخاش چقدر شدید است؟ کم‌تر از ۱۰ درصد خشم نرمال شامل پرخاشگری فیزیکی می‌شود، بنابراین اگر شما اغلب آن را تجربه می‌کنید، می‌تواند نشانه این باشد که اتفاق جدی‌تری در حال وقوع است.
آیا وقتی خشمگین هستید نیاز به خوددرمانی دارید، مثل استفاده از مواد مخدر و یا غذا؟
آیا احساس می‌کنید که خشم شما تأثیر منفی بر روابط شخصی شما، شغل شما و یا سلامت عمومی شما می‌گذارد؟ آیا دیگران این نگرانی‌ها را به شما ابراز کرده‌اند؟

2. یاد بگیرید که زبان بدن خود را بخوانید. خشم می‌تواند باعث بروز انواع علائم فیزیکی شود، به‌خصوص در زنان که اغلب با فشارهای اجتماعی و فرهنگی مواجه‌اند و به آن‌ها آموزش داده می‌شود تا از ابراز دشمنی و خشم خودداری کنند. احساس اضطراب فیزیکی یا درد ماهیچه‌ای، تنفس سریع، احساس استرس و تجربه سردرد همه نشانه‌هایی هستند که می‌توانند به خشم مرتبط باشند. اینکه بفهمید چه زمانی واقعاً خشمگین هستید، به‌جای آنکه برای سرکوب آن تلاش کنید، می‌تواند به شما کمک کند تا خشم خود را پردازش کنید.
اضطراب، افسردگی و بی‌خوابی می‌تواند به احساس خشم مرتبط باشند.

3. الگوهای خشم را در تاریخچه خانوادگی خود بررسی کنید. راه‌هایی که والدین و دیگر اعضای خانواده‌تان از طریق آن خشم خود را ابراز می‌کنند، تأثیر قابل‌توجهی بر روی الگوهای شما برای برخورد باخشم دارد. اعضای خانواده شما در طول رشد شما چگونه خشم خود را ابراز می‌کردند؟ آیا والدین شما علناً خشم خود را ابراز کرده‌اند، یا خشم آن‌ها سرکوب‌شده است؟

4. علائم و تجربیات خشم خود را یادداشت کنید. یک‌راه برای ارتباط بیشتر با احساسات خود و اینکه چرا احساس خشم می‌کنید این است که احساسات خود را به‌طور کامل یادداشت کنید. نه‌تنها آنچه در طی یک رویداد یا تجربه اتفاق افتاد، بلکه نحوه واکنش شما و آنچه قطار فکرتان حمل می‌کند را یادداشت کنید. سعی کنید زمانی که این احساسات را می‌نویسید، قضاوتشان نکنید. فقط آن‌ها را بیان کنید تا بتوانید ازآنچه احساس می‌کنید آگاه شوید. آگاهی یک گام مهم برای پردازش و غلبه بر خشم است. سؤالات زیر را برای هر بار خشم پاسخ دهید:
چه چیزی باعث تحریک حس خشم و یا استرس شما می‌شود؟ آیا قبل از این حادثه احساس استرس کرده بودید؟
در طی این تجربه چه افکاری در سرتان ایجاد شد؟
در مقیاس از - ۱۰۰، فکر می‌کنید چقدر خشمگین هستید؟
آیا به دیگران آسیب می‌زنید و یا خشم خود را درونتان می‌ریزید؟
آیا شما به علائم فیزیکی مانند ضربان قلب بالا و یا سردرد توجه کرده‌اید؟
چه واکنشی می‌خواستید داشته باشید؟ آیا می‌خواهید جیغ بکشید، به کسی حمله کنید، یا چیزی را خردکنید؟ واقعاً چه جوابی داشتید؟
بعد از حادثه یا تجربه چه احساسی داشتید؟

ادامه دارد....

منبع:  https://www.wikihow.com/Release-Anger
مترجم: داوود سرافراز

بیشتر بخوانید:
علائم خشم خود را بشناسید (بخش دوم)
چگونه خشم خود را مهار کنیم؟
در کنترل خشم خود خلاقیت به ­خرج دهید
روش هایی ساده برای کنترل خشم
شش گام برای مدیریت خشم
مدیریت خشم؛ چرا و چگونه؟ (بخش اول)
مدیریت خشم؛ چرا و چگونه؟ (بخش دوم)



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
سبک زندگی مرتبط