علائم خشم خود را بشناسید (بخش دوم)

اگر شما محرک­ ها و انگیزه ­های بروز خشم خود را به خوبی شناسایی کنید و همچنین الگوی معمول پاسخ به خشمتان را بشناسید، می­ توانید افسار خشم خود را در دست بگیرید. با ما همراه باشید.
يکشنبه، 25 شهريور 1397
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: سیدروح الله حسین پور
موارد بیشتر برای شما
علائم خشم خود را بشناسید (بخش دوم)
از موقعیت­ هایی که می‌دانید محرک‌های قوی برای خشم شما هستند، اجتناب کنید.
 
چکیده: اگر شما محرک­ ها و انگیزه ­های بروز خشم خود را به خوبی شناسایی کنید و همچنین الگوی معمول پاسخ به خشم تان را بشناسید، می­ توانید افسار خشم خود را در دست بگیرید. با ما همراه باشید.

تعداد کلمات 655 / تخمین زمان مطالعه 3 دقیقه

علائم خشم خود را بشناسید
5. انگیزه خود را بدانید. خشم، به‌طور خاص به‌راحتی در بسیاری از افراد با افکار و یا وقایع خاص ایجاد می‌شود. شما می‌توانید از یادداشت‌های خشم خود برای مشخص کردن الگوی پاسخ به خشمتان استفاده کنید. انگیزه بروز خشم به‌طور گسترده به دودسته اصلی تقسیم می‌شوند: یا احساس می‌کنید درخطر آسیب دیدن هستید و یا اینکه احساس می‌کنید که به‌نوعی آسیب‌دیده‌اید.
یک محرک خشم بسیار رایج این است که کسی کار اشتباهی انجام داده و یا کاری را که انتظار داشته‌اید انجام نداده است. به‌عنوان‌مثال، اگر شما دوستانتان را برای شام دعوت کرده باشید ولی آن‌ها نیامده باشند، ممکن است احساس خشم کنید؛ زیرا کاری که انتظار داشتید را انجام نداده‌اند.
یک محرک معمول دیگر این است که احساس می‌کنید چیزی باعث آسیب شما می‌شود، حتی به‌طورکلی. به‌عنوان‌مثال، بودن در ترافیک، داشتن مشکلات کامپیوتری، دائماً داشتن تماس‌های تلفنی با تلفن همراه؛ این‌ها اغلب اتفاق می‌افتد، اما این رویدادها می‌تواند عواقب منفی و بدی داشته باشند و یک نگرانی از آسیب در شما ایجاد کنند. این نگرانی می‌تواند باعث خشم شود.
اگر به یک نیاز و یا هدف شخصی نرسیده باشید، ممکن است احساس خشم بکنید، اما این بار از دست خودتان.
اگر احساس کنید از شما سوءاستفاده کرده‌اند و یا اینکه دیگران به شما کمک نمی‌کنند و یا به شما اهمیت نمی‌دهند، احتمالاً خشمگین می‌شوید؛ به‌خصوص در روابط کاری و یا عاشقانه این‌گونه اتفاقات می‌افتند.
 
به این نکته‌ها توجه کنید:
1. از دانشگاه محلی خود و یا مرکز سلامت اجتماعی در مورد برنامه‌های مدیریت خشم، پرس‌وجو کنید. این فن‌ها و برنامه‌ها ممکن است به شما کمک کنند تا احساس خشم کمتری داشته باشید و با نوسانات کمتری واکنش نشان دهید.
2. افراد مختلف، روش‌های مختلفی برای آزاد کردن خشم خوددارند. روش‌های مختلفی را امتحان کنید تا بهترینشان را پیدا کنید. ضربه به کیسه‌بوکس، خواندن، یا ماساژ دیدن، حتی سونا رفتن می‌توانند روش‌های خوبی باشند.
3. دویدن یا شنا زدن، درست بعد از خشم به آرامش جسم و روان شما کمک می‌کند.
4. با فردی قابل‌اطمینان در مورد این وضعیت صحبت کنید.
5. ورزش یا فعالیتی را که واقعاً از آن لذت می‌برید انجام دهید. اگر از خشم شدید رنج می‌برید، یک فعالیت بدنی می‌تواند آرامش را به شما برگرداند.
6. اگر شما فوراً خشمگین می‌شوید، اگر ایستاده‌اید، بنشینید. آب آشامیدنی بنوشید. این‌ها بلافاصله خشم را کنترل می‌کنند.
7. زمانی که در بحبوحه خشم هستید، از استراتژی‌های کاهنده خشم استفاده کنید، اما سعی کنید ازنظر عاطفی و روانی هم‌روی خودتان کارکنید. در این صورت دیرتر از کوره درخواهید رفت.
8. تا آنجا که امکان دارد، از وضعیت‌هایی که می‌دانید محرک‌های قوی برای خشم شما هستند اجتناب کنید. به‌عنوان‌مثال، اگر شما اعتقادات سیاسی یا مذهبی زیادی دارید، سعی کنید در گفت‌وگوهایی که ممکن است احساس خشم شمارا برانگیخته کند شرکت نکنید.
9. ملاقات با یک درمانگر می‌تواند ایده خوبی باشد. بسیاری از مردم فکر می‌کنند که ابتدا باید خوشان مشکلات را حل‌وفصل کنند، اما دیدن یک درمانگر نیز می‌تواند اقدام پیشگیرانه‌ای باشد.
باکسی که با او احساس راحتی می‌کنید حرف بزنید. افکارتان را با او در میان بگذارید.

به این هشدارها توجه کنید:
 1. اگر اغلب نسبت به خودتان و دیگران پرخاش می‌کنید، اگر خشم خود را با داروها کنترل و مهار می‌کنید، از یک متخصص سلامت روان کمک بگیرید. مهم است که به فکر درمان باشید تا به خودتان و دیگران آسیب نرسانید.
2. اقدامات خشونت‌بار فیزیکی مانند لگدزدن، مشت زدن و یا شکستن چیزها را برای رهایی از خشم انجام ندهید. این اعمال ممکن است به‌ظاهر در مهار خشم کمک کنند، اما تحقیقات نشان داده است که این رفتارها خشم را افزایش می‌دهند.

منبع:  https://www.wikihow.com/Release-Anger
مترجم: داوود سرافراز

بیشتر بخوانید:
علائم خشم خود را بشناسید (بخش اول)
چگونه خشم خود را مهار کنیم؟
در کنترل خشم خود خلاقیت به ­خرج دهید
روش هایی ساده برای کنترل خشم
شش گام برای مدیریت خشم
مدیریت خشم؛ چرا و چگونه؟ (بخش اول)
مدیریت خشم؛ چرا و چگونه؟ (بخش دوم)



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
سبک زندگی مرتبط