يکشنبه، 21 فروردين 1390
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما

حافظ تیرگر فاخری

حافظ تیرگر فاخری

 

ملیت:ایران  قرن:14

دکتر حافظ تیرگر فاخری در سال 1342 در روستای سنار از توابع کلاردشت چالوس بدنیا آمد. ایشان دارای برد فوق تخصص گوارش از دانشگاه تهران در سال 1378 است. وی هم اکنون استاد دانشگاه علوم پزشکی مازندران و مشغول به تدریس است.
گروه : علوم پزشکی
رشته :بیماریهای داخلی
گرایش : گوارش

والدین و انساب : پدر ایشان کشاورز و مادرشان خانه‌دار هستند. پدربزرگش مجتهد، شاعر و عارف بود. تخلص نامبرده «زاده فاخر» بوده است که از جانب آیت الله حائری یزدی دارای اجازه در امور حسبیه و نماینده معظم له در کلارستاق بود. پدر زاده فاخر نیز مجتهد، عارف و شاعر با تخلص شعری «فاخر» بوده است که تحصیلات دینی را در نجف اشرف گذرانده بود.
خاطرات کودکی : دوران کودکی حافظ تیرگر فاخری در روستای سنار سپری شد. از مهمترین خاطرات ایشان رفتن به جنگل و جمع‌آوری هیزم بود که بایستی با همسن و سالان خود مسافت 10 الی 12 کیلومتری را طی می‌کردند . اوقات فراغتشان در تابستانهای مقطع ابتدایی به درو در مزارع گندم و جو می گذشت. دکتر تیرگر فاخری از همان اوان کودکی فردی سخت‌کوش و باهوش بود و همیشه جزء شاگردان ممتاز مدرسه بود. وی در مقطع تحصیلی راهنمایی و دبیرستان تابستانها درهتل مشغول بکار بود تا کمک هزینه‌ای برای ادامه تحصیل خود بدست آورد.
اوضاع اجتماعی و شرایط زندگی : حافظ تیرگر فاخری در خانواده‌ای پرجمعیت بدنیا آمد. تعداد اعضاء خانواده وی 12 نفر بود.
تحصیلات رسمی و حرفه ای : حافظ تیرگر فاخری کلاس اول ابتدایی را در روستای سنار، کلاس دوم ابتدایی را در نظرآباد کرج و نهایتاً بقیه تحصیلات را تا سوم راهنمایی در قم به پایان رساندند.وی اول دبیرستان را در چالوس و ادامه تحصیلات متوسطه را مجدداً در قم سپری کردند و مدرک دیپلم خود را با معدل 42/19 کسب کرد. در سال 1361 در دانشکده پزشکی دانشگاه تهران پذیرفته شد و در سال 1368 فارغ‌التحصیل شد.
خاطرات و وقایع تحصیل : زندگی حافظ تیرگر فاخری همواره با سختی همراه بوده است. از مهمترین خاطره ایشان دوران انترنی بود که به مدت 45 روز در جبهه حضور داشت.
فعالیتهای ضمن تحصیل : حافظ تیرگر فاخری در کنار تحصیل، در واحد انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران همکاری می‌کرد و بعلاوه در دوران انترنی در بیمارستان‌های درمانی جنوب شهر تهران به کار کشیک شب مشغول بودند.
استادان و مربیان : حافظ تیرگر فاخری در طول تحصیل خود از حضور اساتید و مربیان زیادی بهره برده‌اند که از این میان می‌توان به دکتر رضا ملک‌زاده اشاره کرد که الگوی علمی و اخلاقی برای دکتر تیرگر فاخری بوده است.
هم دوره ای ها و همکاران : از دوستان و هم‌دوره‌ای‌های حافظ تیرگر فاخری می‌توان به دکتر محمد سرودلیر، دکتر مرتضی اسکیان، دکتر روح الله عبدی و دکتر بیژن شهباز خانی اشاره کرد.
همسر و فرزندان : حافظ تیرگر فاخری متاهل و دارای همسر بنام سرکار خانم دکتر مهروالسادات منصوری غیاثی است. ایشان دارای دو فرزند به نامهای سپهر و شهاب می‌باشد.
وقایع میانسالی : سالهای اولیه ازدواج و تولد اولین فرزند حافظ تیرگر فاخری مصادف با دوران سربازی وی بود. ایشان پس از اتمام دوره سربازی به ساری نقل مکان کرد و در شرایط سخت به ادامه تحصیل در مقطع فوق تخصصی پرداخت که این رخداد مهمترین حادثه زندگی در میانسالی دکتر تیرگر است که در این دوران توانست رتبه اول سیزدهمین دوره فوق تخصصی گوارش در کشور را کسب کند.
مشاغل و سمتهای مورد تصدی : - معاون آموزشی دانشکده پزشکی ساری از اواخر سال 1374 تا اوایل 1376
- مدیر گروه داخلی دانشکده پزشکی ساری از سال 1379- 1380
- معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مازندران از سال 1381- 1384
- عضو هیئت تحریریه مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران
فعالیتهای آموزشی : حافظ تیرگر فاخری عضو هیئت علمی و استاد دانشگاه علوم پزشکی مازندران است.
سایر فعالیتها و برنامه های روزمره : حافظ تیرگر فاخری در کنار تدریس به مطالعه و پژوهش و تالیف مقالاتی پیرامون رشته تخصصی خود می‌پردازد و بعد از ظهرها در مطب خود به مداوای بیماران مشغول است.
شاگردان : دکتر وحید حسینی( فوق تخصص گوارش)، دکتر نویدی( فوق تخصص قلب) ، خانم دکتر تقوایی (فوق تخصص گوارش) و خانم دکتر اخی(فوق تخصص غدد) از شاگردان حافظ تیرگر فاخری می‌باشند.
همفکران فرد : دکتر ملک‌زاده، دکتر مسرت، دکتر ستوده منش و دکتر شهبازخانی همفکری عمیقی با حافظ تیرگر فاخری دارند.
جوائز و نشانها : - دریافت تقدیرنامه از وزیر وقت وزارت بهداشت و درمان جناب دکتر فرهادی در سال 1378 به خاطر احراز رتبه اول کشوری فوق تخصصی گوارش،
- دریافت لوح تقدیر از ریاست انجمن گوارش ایران دکتر ملک‌زاده در سال 1384 در  بدلیل احراز پژوهشگر نمونه از طرف انجمن گوارش کشور.
چگونگی عرضه آثار : حافظ تیرگر فاخری دارای بیش از 14 مقاله ارائه شده در کنفرانسهای بین المللی خارجی و داخلی و بیش از 20مقاله منتشر شده در مجلات معتبر علمی نمایه شده در پایگاههای درجه یک جهانی(ISI و  PUBMED) و دارای بیش از 20 مقاله در مجلات علمی کشور هستند.



نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.