از منتشر کنندگان این بیانیه نامی برده نشده است، اما رادیو فردا، ارگان وابسته به سازمان جاسوسی آمریکا(سیا)، این عده را پشتیبانان سکولار جنبش سبز ایران نامید.
پس از آنکه پنج تن از حامیان سکولار و حامیان خارج نشین میرحسین موسوی، با صدور بیانیه ای به حمایت از آقای موسوی پرداختند، دیروز هم، تعداد دیگری از "حامیان سکولار فرقه سبز" اقدام به صدور بیانیه کردند.
از منتشر کنندگان این بیانیه نامی برده نشده، اما رادیو فردا، ارگان وابسته به سازمان جاسوسی آمریکا(سیا)، این عده را "پشتیبانان سکولار جنبش سبز ایران" نامیده است.
این سکولارها بیانیه خود را با ادبیات تندتری نسبت به بیانیه "اکبر گنجی، محسن کدیور، عطاء الله مهاجرانی، عبدالکریم سروش و عبدالعلی بازرگان" که خود را "اتاق فکر فرقه سبز" نامیده، نوشته اند و به تکرار ادعاهای سران غربی و صهیونیست ها پرداخته اند.
این دسته از حامیان فرقه سبز، جمهوری اسلامی ایران را به "سى سال قانون شکنى"، "ایجاد خفقان"، "اعمال شکنجه"، "انجام قتل هاى زنجیره اى"، "کشتارهاى دسته جمعى" و "بى اعتنائى به کنوانسیون هاى بین المللى" متهم کرده و مدعی شده اند که ایران اسلامی "مشروعیت و حقانیت خود را بکلى از دست داده است."
این جمع سکولار حامی آقای موسوی، در ادامه "تنها راه چاره" براى ایران اسلامی را "انحلال کامل حکومت موجود و به راى گذاشتن نوع حکومت آینده" عنوان کرده اند!
آنان همچنین خواستار "نظارت نهادهاى بین المللى" بر انتخابات هایی که در حکومت موردنظر آنان برگزار می شود، شده اند.
در این بیانیه، علاوه بر "مسلمانان، زرتشتیان، مسیحیان و کلیمى ها" حتی از پیروان فرقه غیرقانونی "بهائیت"، "بى دینان" و "منکران مابعد الطبیعه" هم به همکاری برای آنچه "تحقق خواسته ها" نامیده اند، دعوت شده است.
خواسته ما حذف دین از حکومت است
تنها نام نوری علا، یکی از امضا کنندگان این بیانیه افشا شده است. او به رادیو فردا گفت که "اعلام موجودیت ما به این معنی است که هم بگوییم جنبش سبز دارای یک بخش سکولار است."
بر اساس آنچه او به ارگان رسانه ای سازمان جاسوسی آمریکا گفت، "حضور دین در حکومت" ایران موجب ایجاد مشکلات مورد نظر او شده است.
پیش از این عده ای فعالان سکولار اصلاح طلب، در توضیح خواسته خود عنوان کرده اند که "اصلی ترین مانع اصلاحات آن است که در ایران هنوز خدا نمرده است"!
اما بیانیه پشتیبانان سکولار فرقه سبز علیه اسلام و جمهوری اسلامی ایران، در شرایطی صادر شده است که هفته گذشته هم، اکبر گنجی، یکی از حامیان خارج نشین آقای موسوی، در گفت و گو با بی بی سی، بار دیگر منکر یکی از پایه های اساسی شیعیان، یعنی "مهدویت" شد.
سهم خواهی
با این حال، نکته ای که پس از صدور بیانیه های پی در پی حامیان فرقه سبز نظر کارشناسان سیاسی را به خود جلب کرده، این است که طیف وسیعی از گروه های داخلی گرفته تا گروهک تروریستی منافقین و نیروهای لائیک، هر کدام در حمایت از گروه سبز بیانیه صادر کرده و به راحتی دین، اسلام و جمهوری اسلامی را زیر سوال می برند و به طرح خواسته های خود می پردازند؛ موضوعی که از آن به "سهم خواهی" یاد شده است.
حتی سرکرده گروهک تروریستی "پژاک" نیز از این قافله جا نماند و اخیرا تاکید کرد که از میرحسین موسوی، مهدی کروبی و محمد خاتمی به طور جدی حمایت می کند.
تحلیلگران سیاسی در بیان علت این رویداد، می گویند که نبود "هیچ خط و مرزی برای فرقه سبز" باعث شده که حتی کشورها، افراد و گروه هایی چون، آمریکا، اسرائیل، انگلیس، منافقین، سلطنت طلبان، لائیک ها، گروهک تروریستی ریگی، رضا ربع پهلوی و بخشی از بهائیان هم به حمایت از فرقه سبز بپردازند و از آن سهم بخواهند.
با وجود تاکید مردم، مسئولان، دانشگاهیان و شخصیت های مطرح کشور بر لزوم مرزبندی با بیگانگان هم، تاکنون سران جریان اصلاحات هیچ موضعی در اعلام برائت از مخالفان دین و انقلاب اسلامی اتخاذ نکرده اند.
حتی آقای موسوی و آقای کروبی در پاسخ به این مطالبه عمومی، با صدور بیانیه های از اغتشاشگران روز عاشورا حمایت و تلویحا مردم را محکوم کردند. تاکنون هیچ یک از اصلاح طلبان درباره رویکرد سران این جریان، توضیح دقیقی نداده است.
/2759/