![پژمان نوری به دلیل تصادف شدید بستری شد پژمان نوری به دلیل تصادف شدید بستری شد](https://rasekhoon.net/_files/thumb_images700/news/332c88ca-a483-41e3-ac1e-131d3193f2d5.jpg)
بازیکن سابق تیم فوتبال پرسپولیس شب گذشته در جاده رشت - انزلی تصادف کرد و به شدت مصدوم شد.
پژمان نوری شب گذشته از تهران راهی انزلی بود تا به جمع بازیکنان ملوان اضافه شود که در در جاده رشت - انزلی با خودروی 206 خود با یک کامیون تصادف کرد و به شدت از ناحیه کمر مصدوم شد. خودروی این بازیکن نیز خسارت میلیونی دید. این بازیکن هم اکنون تحت مداوای پزشکان باشگاه ملوان قرار دارد.
یکی از اعضای تیم ملوان با انتقاد از فدراسیون فوتبال عنوان کرد: بازیکن تیم ملی 9 ساعت در دبی منتظر پرواز بوده و پس از رسیدن به ایران بدون آنکه بلیت هواپیمایی برایش گرفته شود به حال خود رها میشود. آیا نباید برای ملیپوشان شرایط سفر ایمنتر را فراهم کنند.
ملوان انزلی روز جمعه در هفته شانزدهم لیگ برتر میزبان ذوب آهن اصفهان است.