پیکر پروفسور دکتر سید علی اکبر حسینی چهره ماندگار کشور و استاد دانشگاه شیراز صبح پنجشنبه در شیراز تشییع شد.
در مراسم تشیع پیکر این استاد دانشگاه شیراز، نماینده ولی فقیه در دانشگاههای استان فارس گفت: ارزش علم به حدی بدیهی است که علم تنها موردی است که در اسلام به زیاده خواهی آن سفارش شده است.
حجت الاسلام محمد شریفانی افزود: شخصیتی که امروز در سوگ او نشسته ایم فردی وارسته و متواضع بود.
وی اظهار داشت: پرفسور حسینی همواره منتظر نقد دوستان بود و وصیت کرده بود بین مردم دفن شود.
در این آیین آیت الله ایمانی امام جمعه شیراز بر پیکر پرفسور حسینی نماز خواند و پس از آن پیکر این چهره ماندگار کشور برای خاکسپاری به زادگاهش در یکی از روستاهای کرمان منتقل شد.
پروفسور دکتر سید علی اکبر حسینی سروری در سال 1308 در یکی از روستاهای کرمان به دنیا آمد.
وی لیسانس فرهنگ اسلامی را از دانشکده الهیات دانشگاه تهران در سال 1339 با احراز رتبه اول، فوق لیسانس را در رشته روان شناسی تربیتی و دکترا را در رشته تعلیمات متوسطه در دانشگاه دولتی ایندیانا در ایالات متحده آمریکا در سال 1345 اخذ کرد.
پروفسور حسینی در سال 1345 به استخدام دانشگاه شیراز در آمد و در سال 1355 به مقام استادی رسید.
وی عضو فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران، عضو انجمن ایرانی تعلیم و تربیت، مدرس برجسته دانشگاه شیراز در سال 1370، استاد نمونه دانشگاه شیراز در سال 1373، استاد نمونه کشور در سال 1376، پژوهشگر نمونه فارس در سال 1379، برنده جایزه اول مرکز جهانی زندگینامه دانشمندان وابسته به دانشگاه کمبریج بوده است.
از این استاد برجسته دانشگاه بیش از 152 مقاله به زبان های فارسی و انگلیسی، 18 اثر دیگر اعم از تالیف، ترجمه و تک نگاری به یادگار مانده است.
از این تعداد 70 اثر پیرامون مبانی تعلیم و تربیت اسلامی و 30 اثر گزارش طرح های پژوهشی است.
کتاب های تفکر خلاق، ریاضیات در آمار مقدماتی، مباحثی پیرامون تعلیم و تربیت اسلامی، سیری اجمالی در تاریخ تعلیم و تربیت اسلامی، درآمدی بر تعلیم و تربیت اسلامی و کاربردی مجموعه مقالات نظری از جمله آثار این استاد فقید است.