در حالی که آقای موسوی اغتشاش روز عاشورا را تجمع خودجوش مردمی دانسته و اغتشاشگران این روز را مردمی خداجوی خوانده است، محسن رضایی از بخش هایی از مواضع او استقبال کرد.
محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام که توانست در انتخابات ریاست جمهوری دهم حدود 700 هزار رای را به دست آورد، در نامه ای به رهبر معظم انقلاب نوشت که "حضور باشکوه و میلیونی و یکپارچه ملت ایران در روز چهارشنبه درخیابانهای تهران و شهرستانهای سراسر کشور در خنثی نمودن برنامههای دشمن نیز نقش بیبدیلی خواهد داشت."
او در ادامه به رویکرد سران جریان اصلاحات در هفته های اخیر، اشاره ای نکرد اما پس از آنکه خود را "سرباز رهبری و ملت ایران" خواند، گفت که "تقاضا میکنم که تمام فعالان سیاسی و بزرگان انقلاب به پیروی از ملت ایران به صورت دسته جمعی در سپاسگذاری از حرکت مردم به یک حرکت نمادین دست بزنند. "
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام بیانیه اخیر آقای موسوی را "عقب نشینی او از انکار دولت دهم" دانست و درباره آنچه میرحسین "مسئولیت پذیری مستقیم دولت" خوانده است، گفت که این یک پیشنهاد سازنده است و هر چند دیر هنگام بود ولی میتواند سر آغاز یک حرکت وحدت بخش در جبهه معترضین با دیگران باشد.
محسن رضایی حتی از رهبر معظم انقلاب هم خواسته است تا پیامی صادر و یا رهنمودهایی در این باره عنوان کند تا به گفته او "حرکت جدیدی که برای وحدت، همدلی، برادری، گذشت و ایثار در جامعه شروع شده را تقویت و استمرار بخشد تا هم کسانی که در جناحهای سیاسی اشتباهاتی داشتهاند از اشتباه خود برگردند و همکاری با یکدیگر را آغاز کنند."
گرچه اشاره آقای رضایی به عقب نشینی آقای موسوی از "ادعای بی سند تقلب" و اذعان به "مشروعیت دولت"، در بیانیه هفدم به صراحت مشهود است، اما به نظر می رسد که این موضوع مانع از توجه بیشتر دبیر مجمع تشخیص مصلحت به دیگر بخش های بیانیه میرحسین شده است.
بخش هایی که با خواسته های مردم و مسئولین مبنی بر اعلام بیزاری و برائت از اغتشاشگران و هتاکان، کاملا متفاوت است.
آقای موسوی در این بیانیه اغتشاش روز عاشورا را "تجمع خودجوش مردمی" دانسته و اغتشاشگران این روز را همراهان خود، "مردمی خداجوی" و "عزاداران حسینی" خوانده است.
او همچنین در توجیه رویکرد هوادارانش در روز عاشورا، نظام را به آنچه "به زیر انداختن افراد بی گناه از روی پل ها"، "تیراندازی ها"، "آدم زیر کردن ها" و "ترورها" نامیده، متهم کرده است.
البته آقای موسوی در بخشی از بیانیه خود پاسخ سخنان آقای رضایی مبنی بر "بازگشت سیاسیون از اشتباه خود" را، به صراحت داده است.
او درباره گفته آقای رضایی که مطالبه مردم و دیگر مسئولین هم هست، گفته است که "اندیشیدن به این گونه راه حلها که عده ای توبه کنند تا این مشکلات حل شود عملا به بیراهه رفتن است.