عشق به اسلام ، بانوان فوتبالیست رامحروم کرد

اتفاق اخیری که در جامعه ورزش ما روی داد،نشان داد که چقدر مردمان کره زمین در تمام نقاط جهان با پدیده اجتماعی دموکراسی که در اسلام ناب محمدی با "شورای بینهم " شناخته می شود؛ فاصله دارند.
سه‌شنبه، 17 فروردين 1389
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
عشق به اسلام ، بانوان فوتبالیست رامحروم کرد
راسخون: چقدر سخت است  شنیدن شعار دموکراسی ازدیکتاتورها، کسانی که مدعیان اصلی دموکراسی هستند، شعار آزادی عقیده سر می دهند ولی درعمل با آن مخالفت می کنند.
مگر اینان مدعی حقوق بشر ودموکراسی نیستند؟!!!
صحبت برسر وجود مسئله ای است که  به عنوان یکی از بهترین پدیده های اجنماعی شناخته می شود .
دموکراسی اصولا یکی از بهترین پدیده‌های اجتماعی است که جامعه‌ها می‌توانند آن را برای خود بدست آورند. اینکه هر کسی آزاد باشد که هر دین و مذهبی و یا هرگونه تفکر داشته باشد بهترین اتفاق ممکن برای انسانها در تمام نقاط این دهکده جهانی است.
ولی اخیرا فیفا از حضور دختران محجبه ایرانی دررقابت های سنگاپور جلوگیری به عمل آورده، درواقع فیفا دخترهای معتقد را حذف کرده تا آزادی عقیده را حذف کرده باشد.
اینکه محجبه بودن به کجای فوتبال ضربه می‌زند را ما نه می‌دانیم، نه می‌فهمیم! اما این را می‌دانیم که چنین تصمیمی چقدر به مدعیان و دموکراسی که خود را صاحب اندیشه و دنیا می‌دانند ضربه بزرگی می‌زند.
دخترهایی که عاشق فوتبال هستند انگار حق ندارند به جرم عاشق اسلام بودن به توپ در رقابتهای جهانی ضربه بزنند! چرا؟ چون برخی خوششان نمی‌آید! چون بعضی اینگونه فکر نمی‌کنند!!
با آنها که دموکراسی واقعی و احترام به حقوق دیگران را نمی‌شناسند اصلا حرفی نداریم اما با آنها که مدعی دموکراسی هستند حرف داریم و حرفمان این است: این نه دموکراسی که عین دیکتاتوری است که انسانها را به جرم داشتن حجاب (اعتقاد) از کاری منع کنیم! این تفکر آیا عقب‌مانده نیست؟ آیا می‌توان وجود ذات انسانها را با اعتقاد یا حجابش دسته‌بندی کرد و به برخی مجوز داد و به بعضی نداد!
خداوند متعال به همه انسانها روی کره زمین نعمت داده است، اگر به برخی طبیعت زیبا داده به دیگری نفت داده است، اگر بعضی با هوش‌ترند برخی دیگر پشتکار بیشتری از آفریدگار دریافت کرده‌اند! و ...
پس آنکه خالق است انسانها را اینگونه برحسب اعتقادشان به خودش دسته‌بندی نمی‌کند چه برسد به بنده خدا!
بحث ما در این مقال البته مذهبی نیست بلکه اجتماعی است و قانون‌مداری! مدعیان دموکراسی حالا با این تصمیم به همه دنیا نشان دادند که دموکرات بودنشان شعاری دهان پرکن است و نه واقعیتی پیشرفته و به اعتقاد خودشان جهان اولی!
آیا این حرکت به نوعی مبارزه مستقیم با اعتقادهای برخی مردم در گوشه‌ای از این گیتی نیست؟ دموکراسی این است؟
این است که دخترها را به جرم دختر بودن یا معتقد بودن حذف کنیم؟ عشق دویدن به دنبال توپ گرد را هم منحصربه پسرها کنیم یا دخترانی با اعتقاداتی دیگر؟ آیا این تصمیم به مثابه آن نیست که بگوییم از میان آقایان هم آنها که چنین اعتقادی دارند حق ندارند در رقابتهای بین‌المللی فوتبال شرکت کنند؟
آیا اصل اول دموکراسی آزادی عقیده نیست؟ مدعیان دموکراسی با این تصمیم حتی به علاقه‌مندان ورزش که معمولا سرشان به لاک خودشان است و سیاسی نیستند هم فهماندند که حرفهایشان تنها شعار است و آنها خود از همه دیکتارتورند!
/1030
/1002

منتظر اخبار ، انتقاد و پيشنهادات شما هستيم :
news@rasekhoon.net

جذب خبرنگار افتخاري


نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.