راسخون:عجب فیلمی بود..، واقعا به این میگویند کارگردان..!صد در صد سیاسی بود...! و غیره ... اینها همه حرفهایی بود که مردم پس از دیدن فیلم به رنگ ارغوان در خروجی سالنهای سینما به هم میگفتند..
ماجرا از این قراراست که یک منتقد سینما به فارس گفته (اگر «بهرنگ ارغوان» جريانساز شود، حاتميكيا مزدش را گرفته است) البته با احترامی که برای این شخص قائلیم باید گفت که آقای منتقد، شما در حرفهاتون لفظ «اگر» را بکار بردید و هما ن طور که میدانید و یک ضربالمثل هم در این زمینه داریم ؛«اگر رو کاشتیم سبز نشد!!»
حرف ما این است که آمدیم و این فیلم جریانساز نبود، حالا این کارگردان باید چه کند؟(چه گلی به سر بگیره ..)
این هم به کنار آقای منتقد (جبار آذين) شما تو حرفهاتون گفتید که («به رنگ ارغوان» خونی تازه به رگهای سینما کرده) از کجا معلوم این خونی که به گفته شما جریان ساز بوده، سالم باشد و آلوده به ایدز و هپاتیت نباشد !!آمدیم و این خون، به قول شما تازه، زبانم لال آلوده به ایدز بود حالا نه تنها به سینما خون تازهای وارد نشده بلکه بیمار هم شده است.. آنوقت است که می گویند:... بیار و باقالی بار کن..
این منتقد سینما در ادامه صحبت های خود گفته است (اين فيلم پس از «آژانش شيشهاي» سينماييترين كار اين كارگردان است) ما که تا یاد داریم در مدرسه به ما گفته بودند که پسوند «ترین » همواره برای صفت بکار می رود اینکه ایشان پسوند «ترین » را برای اسم بکار برده، ممکن است برداشت های زیادی داشته باشد.
یکی اینکه .... ،یا اینکه کلمه سینما طبق قانون جدید حوزه زبان شناسی از اسم به صفت تغییر کاربری پیدا کرده است.
باز هم اینها همه به کنار این منتقد سینما گفته (سينماي ايران مدتهاست كه به هواي تازه نياز داره و اكران چنين فيلمي ولو با فاصلهاي پنج ساله، به لحاظ موضوع و ساختار فيلمنامه، خوني تازه را وارد رگهاي فرهنگ و هنر و اقتصاد سينماي ايران كرد)
مرد نا حسابی چرا به فیلم این بنده خدا توهین میکنید؟ نمیدانی پس از سالها دوری و انتظار به مرادش رسیده و فیلمش اکران شده! آمدی و گفتی که سینمای ایران مدتهاست که به هوای تازه نیاز دارد مگر این فیلم دستگاه مطبوع هوا ست ...
/ 1051
/1002جذب خبرنگار افتخاري