راسخون : ابتدا این قضیه را خدمتتان تفهیم کنم که اگر مواد خوراکی یا غیر خوراکی به صورت غیر قانونی وارد کشور می شود، این به این معنا نیست که حتما آلوده به مواد مخدر یا چیزی شبیه به قرص های روانگردان باشد. معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکي ايران در این مورد برای اینکه از ذهن ها رفع ابهام کند معتقد است که مواد غذايي و خوراکي غير قانوني موجود در کشور، آن دسته از موادي هستند که مجوز ساخت و يا ورود از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي را دريافت نکرده اند، همین.
والدینی هم که نگران مصرف پفک و آدامس و آبنبات فرزندانشان هستند آگاه باشند که جای هیچ دلواپسی نیست چون مسوولان دانشگاه علوم پزشکي ايران در بخش غذا و دارو تا اين لحظه، هيچگونه مستندي را در مورد آلوده بودن مواد خوراکي قاچاق و يا غيرقانوني مانند آدامس، پفک، آبنبات که در مراکز خريد در اختيار شهروندان قرار دارد، پیدا نکردند و از آنجا که اين نوع مواد به علت اينکه استانداردهاي لازم و متناسب با آنچه در کشور تعريف و مشخص شده را نداشتند و از نظر وزارت بهداشت و درمان تاييد نشدند، غير قابل مصرف معرفی شده اند.
محمود بيگلر تنها راه مصرف اين محموله هاي خوراکي را دريافت مجوز از ارگان هاي مربوطه می داند.
خدا وکیلی مجوز گرفتن شاید یک دردسر باشد اما نداشتن مجوز هزار دردسر دارد، پیشنهاد دوستانه ی بنده را قبول کنید، کمی بر کیفیت محصوولاتتان اضافه کنید و مجوز و پروانه ساخت را حتما بگیرید تا یک نفس راحت بکشید، امتحان کنید چندان هم کار سختی نیست.
ببینید بیگلر درباره ی صدور مجوز چه می گوید: ما در ابتدا از منبع اوليه ساخت اين مواد مطمئن مي شويم و پس از کنترل و ارزيابي هاي کيفي، مجوز استفاده از اين مواد را صادر مي کنيم.
فصل گرما در پیش است و امکان ابتلا به انواع بیماری ها هم زیاد، و این وظیفه ی همه ی ماست که به محض مشاهده هر نوع آلودگي در مواد خوراکي و بهداشتي غير قانوني، دانشگاه علوم پزشکي را براي جمع آوري آن مواد مطلع کنیم.
1006/2759
جذب خبرنگار افتخاري
1006/2759
جذب خبرنگار افتخاري