پویا و زنده بر مبنای تفکر اهل بیت (ع)

دلیل خسته شدن برخی مسلمانان از دین داری دیگران و حتی خودشان چیست؟ چه شده که ما از خودمان هم، با این کارهایمان خسته و دل زده شده ایم؟
دوشنبه، 3 خرداد 1389
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
پویا و زنده بر مبنای تفکر اهل بیت (ع)
راسخون: دلیل این همه دل زدگی، مردگی، غیر پویایی را می دانی؟ جواب سؤال خیلی راحت است؛ کمی تأمل می خواهد. دین و مذهب مان شده هزار آداب و رسوم من دربیاری. اعتقادهای به ظاهر دینی و در اصل خرافی. جا به جایی جایگاه واجبات و مستحبات، معروفات و منکرات. همه شده ایم مفسر قرآن و تفسیر به رأی می کنیم. انواع خرافات و بدعت ها را به نام دین به خورد خودمان و دیگران می دهیم. مدل های مختلف تجملات، رسم و رسومات دست و پاگیر شده جزء جدایی ناپذیر زندگی هامان. خودمان هم خسته شده ایم از این همه دین داریمان! اما باید به خود آمد. باید دیگر فهمید که دین ناب محمدی این نیست. آن دینی که پیامبر رحمت و مهربانی و چهارده نور پاک و مطهر عامل و هادی به آن بودند. این دین ساخته ی ما، آن دین نیست. در همین راستا همایش ملی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت آغاز به کار کرد. هر چند اين حرکت دير آغاز شد، اما بالاخره با شروع آن بلوغ فکري انقلابيون به نمایش گذاشته شد.
حجت السلام والمسلمين رضا غلامي رییس شورای سیاست گذاری همايش ملي الگوي اسلامي ايراني پيشرفت، در این همایش گفت: اسلام بر مبناي تفکر اهل بيت (ع)، يک دين زنده ی اجتماعي است و مي توان با بهره گيري درست از مکانيسم مترقي اجتهاد، حضور آن را در مدل و نظامات توسعه گسترش داد که بعد از گذشت 30 سال از انقلاب اسلامي، هنوز طعم شيرين اسلام آن طور که بايد، ازسوي مردم چشيده نشده و دراين راستا هم چنان بايد منتظر مجاهدت حوزه و دانشگاه و مسؤولان نظام باشيم. ان شاالله.
از آنجا که دغدغه ی اصلي متفکران اسلامي در بحث توسعه، طراحي مدل توسعه بين رشته اي علوم انساني است و يکي از اساسي ترين مباحث اسلامي نیز محسوب مي شود، حجت السلام والمسلمين غلامي در رابطه با چگونگی دست یابی به این توسعه با در نظر گرفتن شرايط نامناسب علوم انساني در ايران گفت: طراحي مدل توسعه يکي از دشوارترين مباحث علوم انساني محسوب مي شود و نيازمند زبدگي و اشراف بالا است که البته ما دارای این اشراف و زبدگی هستیم، فقط کافی است اراده کنیم!
اما می بایست به زودی اراده کرد چرا که در واقع با اراده ی به هنگام ما و برگزاري همايش های ملي الگوي اسلامي ايراني پيشرفت با حضور چندين استاد حوزه و دانشگاه، می توان به تسلط انديشه ی سکولاريسم را که بر جريان علوم انساني در ايران حکومت مي کند، پايان داد و منجر به  آغاز نفوذ عميق تفکر اسلامي در دانشگاه ها شد.
 
1041  1002

منتظر اخبار ، انتقاد و پيشنهادات شما هستيم :
news@rasekhoon.net

جذب خبرنگار افتخاري


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.