سلامي دوباره به جشنواره دفاع مقدس

«از برگزاري جشنواره فيلم دفاع مقدس و تئاتر كودك در مهرماه نمي‌توانيم بگذريم.»
سه‌شنبه، 4 خرداد 1389
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
سلامي دوباره به جشنواره دفاع مقدس
راسخون: 4 روز قبل «علي‌اكبر فاميل‌كريمي» معاون استاندار همدان در خبري كه به نقل از وي در خبرگزاري فارس منتشر شده بود، با اشاره به ممانعت وزارت ارشاد از برگزاري برنامه‌هاي ديگر به جز جشنواره فيلم كودك و نوجوان در مهر ماه و در استان همدان تاكيد كرده بود «از برگزاري جشنواره فيلم دفاع مقدس و تئاتر كودك در مهرماه نمي‌توانيم بگذريم.»
روز گذشته خبر رسيد كه جشنواره تئاتر مقاومت دفاع مقدس قرار است 30 شهريور ماه امسال در همدان برگزار شود. محمدرضا شرف‌الدين ديروز در گفتگو با ايسنا به اين خبر اشاره كرد و از محمد خزاعي به عنوان دبير جشنواره نام برد. يك ساعت بعد نيز خبرگزاري فارس خبر تكميلي را اعلام و با خزاعي در اين خصوص گفتگو كرد.
جشنواره‌اي كه تعطيل شد
سال 1384 بود كه مسوولان «بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس» براي ميزگردي خبري نمايندگان رسانه‌هاي گروهي را دعوت كردند تا در خصوص برگزاري جشنواره فيلم دفاع مقدس خبرهاي تكميلي را بيان كنند؛ اما در اين نشست به جاي توضيح در خصوص برگزاري اين جشنواره، خبر تعطيلي اين رويداد اعلام شد. حالا جشنواره‌اي كه در اين سال‌ها مسوولان مختلف سينمايي از برگزار نشدن آن انتقاد كرده‌اند، و يكديگر را در اين زمينه مقصر دانسته‌اند، قرار است 4 ماه ديگر برگزار شود.
شرف‌الدين با بيان اين مطلب كه «خوشبختانه اين جشنواره پس از چند سال وقفه، از 30 شهريور تا 2 مهر به ميزباني همدان برگزار خواهد شد» در خصوص وقفه در برگزاري اين جشنواره گفت: «نمي‌توان مشكلات مسووليتي را منكر شويم و بايد قبول كنيم متولي اين كارها بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس است و خود من چند بار خواستم نسبت به برپايي اين جشنواره اقدام كنم اما ورود به حيطه‌اي بود كه مسووليت و متولي‌اش نهاد ديگري بود.»
شرف‌الدين كه خود از مديران جلوه‌هاي ويژه سينماي ايران است و در اين راه آسيب‌هاي فراوان جسمي ديده در ادامه از ادغام جشنواره فيلم كوتاه جوانه‌هاي مقاومت (جم) كه قرار بود هر دوسال يك بار در سال روز آزاد‌سازي خرمشهر برگزار شود با جشنواره فيلم دفاع مقدس خبر داده است. اين جشنواره يكي از رويدادهايي بود كه در اين سال‌ها تلاش كرد تا با برگزاري خود به نوعي خلأ فيلم‌هاي دفاع مقدس را جبران كند.
بخش‌هاي جشنواره
خزاعي درباره جزئيات برگزاري اين رويداد گفت: «بخش‌هاي مختلفي را در جشنواره از جمله بخش آثار سينمايي، كوتاه، مستند، سينمايي ويدئويي و بخش فيلمنامه (قلم طلايي) خواهيم داشت.»
وي با اشاره به بين‌المللي بودن اين جشنواره افزود: «قصد ما اين است كه جشنواره به صورت بين‌المللي و در چند كشور اسلامي به‌طور هم زمان برگزار شود.»
البته مشخص نيست اين جشنواره در چه سطح و با چه كيفيتي بين‌المللي خواهد بود؟ آيا معني اين سخن اين است كه فيلم‌هاي جنگي از كشورهاي ديگر نيز به جشنواره دعوت خواهند شد؟ آيا مدت زمان باقيمانده براي برگزاري اين رويداد كافي است؟ آيا سابقه همدان در برگزاري جشنواره‌هاي بين‌المللي قابل قبول است؟ آيا كشورهاي اسلامي به لحاظ موضع‌گيري سياسي و مليتي حاضر به شركت در جشنواره‌اي با اين محتوا خواهند بود؟
اين ها سوال‌هايي است كه دبير جشنواره بزودي در جلسه‌اي مطبوعاتي به آن پاسخ خواهد داد.
10051002

منتظر اخبار ، انتقاد و پيشنهادات شما هستيم :
news@rasekhoon.net

جذب خبرنگار افتخاري


نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.