برترین آثار ادبی جهان از نگاه جشنواره ادبیات نوجوان

فهرست برترین رمان‌ها و مجموعه داستان‌ها شامل ۲۰ اثر ادبی برای گروه سنی نوجوان از سوی نخستین جشنواره آثار ادبی جوانان در انگلیس انتخاب و معرفی شد.
سه‌شنبه، 19 خرداد 1394
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
برترین آثار ادبی جهان از نگاه جشنواره ادبیات نوجوان

فهرست برترین رمان‌ها و مجموعه داستان‌ها شامل ۲۰ اثر ادبی برای گروه سنی نوجوان از سوی نخستین جشنواره آثار ادبی جوانان در انگلیس انتخاب و معرفی شد.

 

به گزارش راخون به نقل ازمهر به نقل از تلگراف، در این فهرست از ۲۰ اثر ادبی یاد شده که در سال ۲۰۱۴ منتشر و وارد بازار کتاب شده‌اند. این آثار همگی در گروه پرفروش‌ترین و پرمخاطب‌ترین ‌آثار ادبی بودند که با استقبال جوانان علاقمند به مطالعه رو به رو شده‌اند.

 

در صدر این فهرست هنر نرمال بودن به قلم لیزا ویلیام‌سون قرار دارد. ویلیام‌سون در این رمان داستان زندگی جوانی را به تصویر کشیده که در جست و جوی هویت گمشده‌اش است. این جوان که یک بیمار است برای درمانش راه‌های سختی را پشت سر می‌گذارد تا در نهایت برای جراحی و درمانش اقدام می‌کند.

 

بر اساس آمار ارائه شده آثار منتخب در این جشنواره  در ۹ ماه نخست سال گذشته میلادی بالغ بر ۲۱ میلیون یورو فروش داشته و با استقبال بی‌نظیری از سوی مخاطبان مواجه شده‌اند.

 

بازیکن تعویضی نوشته تیم بولر که با همکاری انتشارات دانشگاه آکسفورد منتشر شده، اثر دیگری است که در این فهرست جای دارد. علاوه بر این رمان سقوط برگ به قلم سارا بن‌ول نیز یکی دیگر از آثاری بود که توجه نوجوانان و جوانان ژاپنی را به شدت جلب کرد. بن‌ول در این رمان مفاهیم مرگ و زندگیرا مورد توجه قرار داده و داستانی جذاب را در ژاپن مدرن به رشته تحریر در آورده است.

 

سانسیل نیلسن نویسنده رمان «همه ما از مولکول تشکیل شده‌ایم» یکی دیگر از نویسندگانی است که اثرش در میان پر فروش‌های کتاب قرار گرفته است. در کنار او رمان «درها ما را به کجا می‌برند» به قلم سالی گاردنر نیز از جمله رمان‌های ترسناک و رمز‌آلودی است که توانست توجه مخاطبان زیادی را در گروه سنی نوجوان و جوان جلب کند. گاردنر در این رمان بر اساس یک واقعه تاریخی اسرار آمیز داستانی هیجان انگیز را برای مخاطبانش به تصویر کشیده است.

 

به خورشید تمرکز کن به قلم کریس استیتون، اسیر نوشته ای. جی گرانجر و من اینجا هستم به قلم گایل فورمن از دیگر رمان‌های پرطرفداری است که در فهرست این جشنواره از آنها یاد شده است.اوا اینسورت و وی شوآب از دیگر نویسندگانی هستند که به ترتیب رمان‌های روز هفتم و سایه تاریکی را برای گروه سنی جوان به رشته تحریر در آورد‌ه‌و در گروه پر فروش‌ترین‌ها جای گرفته‌اند.

 

واقعیت شیرین نوشته دان جمین‌هارت نیز یکی دیگر از آثاری است که استقبال خوبی از آن صورت گرفت. جمین‌هارت در این رمان داستان زندگی یک پسربچه ۱۲ ساله را به تصویر می‌کشد که به دلیل ابتلا به سرطان زندگی سخت و دردناکی را پشت سر می‌گذاراد و در مسیر درمان با فراز و نشیب‌های زیادی رو به رو است.

 

در این فهرست علاوه بر آثار ذکر شده می‌توان به رمان روح جسیکا نوشته اندرو نوریس، آینه جیکلی به قلم ویلیام‌هاسلی، اگر تو جای من بودی نوشته سام هپبورن، پایان بازی به قلم الن گیببونز، آتش آزادی نوشته  لیندا سیسون، خانه مرگ به  قلم سارا پینبورگ، ‌این یک داستان عاشقانه نیست نوشته کارن داوید و نقاش به قلم داوید اوون  اشاره کرد.

 

/117/



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.