پنجشنبه، 14 مرداد 1400

خصوصیات دولت مردمی

پرسش :

یکی از شعارهای حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی که رهبر معظم انقلاب نیز به آن اشاره کردند، «دولت مردمی» است. این دولت چه خصوصیاتی باید داشته باشد؟

پاسخ :
پاسخ از آقای عباس سلیمی‌نمین، کارشناس و پژوهشگر تاریخ معاصر:

دولت مردمی علاوه بر صداقت در قول و عمل و یکی‌بودن در ظاهر و پنهان دولتمردانش، باید به‌معنای واقعی کلمه در میان مردم باشد. البته همان‌طور که رهبر معظم انقلاب هم در بیاناتشان به آن اشاره کردند، نباید افراد را از ارتباط با نخبگان غافل کرد. استفاده از نخبگان و ارتباط با آن‌ها در جای خودش بسیار لازم و مفید است.

یکی از خصوصیات دولت مردمی، گفت‌وگو با مردم است، البته صادقانه. هم مشکلات را به مردم گفت و هم راه‌حل‌ها را و از مردم کمک‌ گرفت. حرف‌زدن با مردم مهمّ است و دولت باید به آن متعهّد باشد.

همچنین دولت مردمی باید دسته‌بندی‌های کاذب و تغایرهای بی بنیان را در بین مردم از بین ببرد. چون این مسائل از حرکت صحیح جامعه جلوگیری می‌کند.

منبع: khamenei.ir