شنبه، 26 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه رتی فیله با شیر و هویج را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
فیله یا راسته حدود 1 کیلوگرم
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
کره 2 قاشق سوپخوری
پیاز خرد شده 1 عدد
ساقة کرفس خرد شده 1 عدد
هویج خلال شده 8 عدد
فلفل 1 قاشق چایخروی
برگ بو 2 عدد
نمک به میزان لازم
شیر 2 پیمانه

طرز تهیه:
مطابق دستورتهیه رتی فیله در بخش نکات رتی فیله را تهیه کنید . فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت روشن کنید . روغن و کره را در ماهیتابه ریخته روی حرارت گذاشته پیاز, ساقة کرفس و هویج را اضافه کرده و در کره تف دهیدتا نرم شوند . سبزیجات را از ماهیتابه در اورده رتی فیله را در باقیمانده روغن خوب سرخ کنید تااطراف آن کاملاً طلایی شو . سبزیجات , فلفل, برگ بو ونمک را به رتی فیله اضافه کنید . شیر را داغ کنید و روی مواد بریزید, در ماهیتابه را بگذارید .
به مدت یک ساعت و نیم در طبقة وسط فر قرار دهید تا رتی فیله بپزد . سپس رتی فیله را از داخل ماهیتابه بردارید نخ دور آن را باز کنید و رتی فیله را به ورقه های نازک برش دهید و در جای گرم بگذارید . برگ بوها را از قابلمه خارج کرده محتویات قابلمه را داخل یک آبکش بریزید تا سس آن جدا شود . سس را داخل یک ماهیتابه ریخته روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود ورقه های رتی فیله را داخل یک دیس چیده و دور آن را با هویج های پخته شده تزئین کنید سس را در یک ظرف جداگانه در کنار دیس رتی فیله بگذارید .