0

فوتبال ايران هيچ سهمي در برترين‌ها نداشت(گزارش کامل)

 
e_nabizadeh
e_nabizadeh
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 356
محل سکونت : تهران

فوتبال ايران هيچ سهمي در برترين‌ها نداشت(گزارش کامل)

/گزارش كامل از انتخاب برترين‌هاي فوتبال آسيا/
فوتبال ايران هيچ سهمي در برترين‌ها نداشت
خبرگزاري فارس: ايران در مراسم انتخاب بهترين‌هاي فوتبال آسيا در مالزي هيچ سهمي نداشت.

به گزارش خبرگزاري فارس، مراسم انتخاب بهترين‌هاي فوتبال آسيا عصر امروز در شانگريلا هتل شهر كوالالامپور در مالزي برگزار ‌شد كه فوتبال ايران در جمع بهترين‌هاي آسيا هيچ نماينده‌اي نداشت.
* عنوان بهترين تيم ملي فوتبال آسيا براي كره‌شمالي
تيم‌هاي ملي كره جنوبي، كره شمالي و استراليا نامزدهاي نهايي براي دريافت بهترين تيم در قاره كهن بودند كه در نهايت كره شمالي عنوان بهترين را به خود اختصاص داد.
در بخش زنان نيز تيم‌هاي ملي فوتبال ژاپن، كره شمالي و كره جنوبي حضور داشتند كه تيم ملي زنان ژاپن مقام اول را به دست آورد.
* كره‌شمالي بهترين فدراسيون فوتبال آسيا شد
با برگزاري مراسم انتخاب برترين‌هاي قاره كهن، فدراسيون فوتبال كره شمالي در سال 2009 عنوان برترين را از فدراسيون ايران كه در سال 2008 كسب كرده بود پس گرفت.
در بخش فدراسيون‌ها، فدراسيون فوتبال ايران، ژاپن، كره‌شمالي، عراق و امارات 5 نامزد اين بخش بودند كه فدراسيون كره‌شمالي عنوان برترين را در سال 2009 به خود اختصاص داد.
همچنين نشان افتخار بهترين فدراسيون در بخش زنان هم كه فدراسيون‌هاي ژاپن، ويتنام، چين، كره جنوبي و كره شمالي حضور داشتند به فدراسيون زنان ژاپن رسيد.
* هو جونگ مو از كره‌جنوبي بهترين مربي آسيا شد
هو جونگ مو از كره‌جنوبي به دليل موفقيت اين تيم در راهيابي به مسابقات جام جهاني 2010 به عنوان بهترين مربي سال آسيا انتخاب شد.
هو جونگ مو، سرمربي كره‌جنوبي، كيم جونگ هون، سرمربي كره‌شمالي و تاكشي اوكادا از ژاپن كه هر سه مربي تيم‌هايشان را به جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي رساندند، نامزدهاي دريافت عنوان برترين مربي قاره كهن بودند كه سرانجام هو جونگ مو سرمربي تيم ملي كره جنوبي اين عنوان را به دست آورد و جايزه ويژه را از مسئولان AFC گرفت.
* اندوي ژاپني بالاتر از عقيلي مرد سال فوتبال آسيا شد
بازيكن تيم ملي ژاپن به عنوان بهترين بازيكن سال 2009 قاره آسيا انتخاب شد.
فيراس الخطيب از سوريه بازيكن تيم القادسيه كويت، هادي عقيلي از تيم سپاهان ايران، كنگو ناكامورا از ژاپن و بازيكن تيم كاوازاكي فرانتاله، سيد محمد عدنان از بحرين و بازيكن تيم الخور قطر و يوشيتو اندو از ژاپن، بازيكن تيم گامبا اوزاكا 5 نامزد نهايي انتخاب بهترين بازيكن آسيا بودند كه در پايان يوشيتو اندو اين عنوان را به خود اختصاص داد و جايزه خود را از محمد بن همام، رئيس كنفدراسيون فوتبال آسيا دريافت كرد.
در پايان اين بخش همه بازيكنان جوايزي را دريافت كردند، اما جايزه نفر اول نسبت به سايرين ويژه بود و اهميت زيادي داشت.
سال گذشته سرور جپاروف از ازبكستان اين مقام را كسب كرده بود.
در فهرست بهترين‌ها ژاپن، ايران و عربستان با داشتن چهار بازيكن در صدر هستند و كشورهاي قطر، ازبكستان و چين با يك بازيكن در رده پايين‌تري قرار دارند.
سعيد العويران با درخشش در جام جهاني 1994 آمريكا و گلي كه به بلژيك زد نامش بيش از هر زمان ديگري مطرح شد.
ماسامي ايهارا دومين نفري بود كه اسم ژاپن را به فهرست بهترين بازيكنان آسيا آورد اما از سال 1996 درخشش ايراني ها جا را براي ديگران تنگ تر كرد.
خداداد عزيزي در جام ملت هاي آسيا در امارات چشم ها را خيره كرد و بهترين شد.
در سال هاي 97 و 98 هيده توشي ناكاتا روي سن رفت و علي دايي در مراسم 1999 بيروت تنديس را بالاي سر برد.
نواف التمياط از عربستان بعد از گل هاي زيبايي كه در جريان مسابقات جام ملت هاي آسيا زد، بازيكن سال 2000 شد و فان زهي يكسال بعد پرچم چين را بالا برد تا اولين و آخرين چيني اين فهرست شود.
شينجي اونو ژاپني بعد از مسابقات جام جهاني به ميزباني مشترك ژاپن – كره، مرد سال 2002 شد و سپس مهدي مهدوي كيا براي بار سوم نام ايران را در صدر جوايز سال آسيا قرار داد.
سال 2004 علي كريمي با درخشش در جام ملت هاي آسيا چين به كوالالامپور رفت تا جايزه بهترين بازيكن آسيا را بگيرد.
حمد المنتشري بازيكن سال 2005 شد و ابراهيم خلفان قطري توانست اسم قطر را در سال 2006 وارد ليست كند.
ياسر القحطاني بعد از درخشش در جام ملت هاي آسيا 2007 عنوان مرد سال فوتبال قاره كهن را به خود اختصاص داد تا اينكه در سال 2008 سرور جپاروف ازبكستاني در حضور ژاپني ها و نماينده امارات، نفر اول شد.
در اين ميان اونو و مهدوي كيا به دليل دريافت جايزه بهترين بازيكن جوان سال آسيا، از جايگاه ويژه اي برخوردارند.
اونو به خاطر عملكرد خوب خود براي تيم جوانان ژاپن در مسابقات آسيايي، به عنوان بهترين بازيكن جوان اين قاره در سال 1998 انتخاب شد.
او در مسابقات قهرماني جوانان جهان در سال بعد از آن نيز به اثبات توانايي هاي خود ادامه داد و نقش كليدي در رسيدن تيم ژاپن به فينال آن رقابت ها ايفا كرد. مسابقه اي كه ژاپن مقابل اسپانيا واگذار كرد اما مهدوي كيا كه در آن زمان براي پرسپوليس بازي مي كرد، بهترين بازيكن جوان آسيا در سال 1997 نام گرفت.
بازيكن كنوني آينتراخت فرانكفورت آلمان، شش سال بعد به چهارمين بازيكن ايراني فهرست بهترين هاي آسيا تبديل شد.
* كيم مون وو بازيكن جوان سال آسيا شد
در بخش انتخاب بهترين بازيكن جوان آسيا در سال 2009 ستاره كره‌جنوبي اين عنوان را به خود اختصاص داد.
در بخش مردان براي انتخاب بهترين بازيكن جوان قاره آسيا، كي سونگ يونگ و كيم مون وو از كره جنوبي كه بهترين گلزن آسيا در بازي هاي جام جهاني جوانان بودند و احمد خليل اماراتي نامزد بودند كه در پايان كيم مون وو جايزه اين بخش را دريافت كرد.
در بخش زنان هم تنها 2 بازيكن زن جوان به نام‌هاي مانا ايوابوچي از ژاپن و جي سو يون از كره جنوبي كانديد يودند كه ستاره ژاپني اين افتخار را كسب كرد.
ايوابوچي برنده جايزه بهترين بازيكن زن سال 2008 امسال نامزد بهترين بازيكن زن سال فيفا هم هست.
* پوهانگ استيلرز بهترين باشگاه آسيا شد
در سال 2009 انتخاب بهترين تيم و بهترين باشگاه نيز در اولويت انتخابات مسئولان AFC قرار داشت كه سرانجام پوهانگ استيلرز از كره جنوبي به دليل عملكرد حرفه‌اي در مسابقات داخلي و خارجي به عنوان بهترين باشگاه آسيا انتخاب شد.
قهرماني در ليگ قهرمانان آسيا نام پوهانگ استيلرز كره جنوبي را در آخرين روزها به جمع نامزدان بهترين باشگاه سال آورد.
كويت اس سي قهرماني اي اف سي كاپ و الاتحاد عربستان نايب قهرمان ليگ قهرمانان 2 نامزد ديگر اين جايزه بودند كه در پايان نماينده كره جنوبي اين مقام را به دست آورد.
* نماينده لبنان برنده جايزه بهترين ناظر آسيا
در مراسم انتخاب برترين‌هاي سال 2009 آسيا و در بخش معرفي بهترين ناظر، اين عنوان به مازن رمضان از لبنان رسيد.
در مسابقات سال گذشته كه تمركز بر حرفه‌اي گري بيشتر از هر زمان ديگر بود طلال سويلمين از اردن، سانيل سناويرا از سريلانكا، مازن رمضان از لبنان و عبدول غفور حميد از مالديو به عنوان نامزد بهترين ناظران مسابقات آسيايي انتخاب شدند كه در پايان جايزه بهترين ناظر به مازن رمضان از لبنان اهدا شد.
در بخش زنان نيز اميلي لائو از هنگ كنگ، كانيا كئوماني از لائوس و تيسي لو تينگ از چين در انتظار نام نهايي براي ناظر زن سال آسيا حضور داشتند كه كانيا كئوماني از لائوس اين عنوان را كسب كرد
* ايرماتوف بار ديگر بهترين داور آسيا شد
ايرماتوف داور ازبكستاني مانند سال گذشته و براي دومين بار پياپي عنوان بهترين داور قاره كهن در سال 2009 را به خود اختصاص داد.
يوئيچي نيشيمورا از ژاپن، متيو بريز از استراليا و راوشان ايرماتوف از ازبكستان كه در سال قبل بازي‌هاي حساسي را در آسيا سوت زدند نامزد بهترين داور بودند كه در نهايت ايرماتوف عنوان بهترين را به دست آورد.
در بخش كمك داورها متيو كريم از استراليا، تورور ساگارا از ژاپن و بهادير كوچكاروف از قرقيزستان در فهرست نهايي قرار داشتند كه متيو كريم از استراليا اول شد.
در بخش زنان هونگ ايون آ از كرجنوبي، ملكشام جاكوي از استراليا و كامنوئنگ پانيپار از تايلند نامزدهاي بهترين داور زن سال بودند كه هونگ ايون آ از كره جنوبي به عنوان بهترين انتخاب شد.
از بين نامزدها براي دريافت مقام اول كمك داور زن آسيا در بخش زنان ژانگ لينگلينگ از چين، ايرلاي كين از استراليا و هايسه يوشيزاوا از ژاپن، مقام اول به ژانگ لينگلينگ از چين رسيد.
* بازي جوانمردانه آسيا به ژاپن رسيد
با نظر مسئولان كنفدراسيون فوتبال آسيا عنوان بازي جوانمردانه در قاره كهن به ژاپن اهدا شد.
اين جايزه اگر بيشتر از بقيه جوايز نباشد اهميتي كمتر از آنها ندارد. رقباي مردانه اين بخش ژاپن، عربستان و كره جنوبي حضور بودند كه اين عنوان به فدراسيون ژاپن اهدا شد.
در قسمت زنان هم فدراسيون هاي ژاپن، كره جنوبي، و كره شمالي حضور داشتند كه در پايان بازي جوانمردانه در بخش بانوان هم مانند بخش مردان به ژاپن رسيد.
سه شنبه 3 آذر 1388  7:08 PM
تشکرات از این پست
dobby__f
dobby__f
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 29
محل سکونت : هرمزگان

پاسخ به:فوتبال ايران هيچ سهمي در برترين‌ها نداشت(گزارش کامل)

دوران اوج فوتبال ایران دیگه تموم شده رفتن به جام جهانی 98 و2006 شاهکاری بزرگ بود...که دیگر تکرار نخواهد شد...این رو باید قبول کرد که دیگه ایران جزو تیمهای درجه یک آسیا نیست
با این نسل فوتبالمون به جایی نمیرسیم...باید دست کم 20 سال دیگر صبر کرد تا ببینیم نسل بعد از ما چه خواهند کرد
سالی که نکوست از بهارش پیداست
فوتبالی که نکوست ازلیگش پیداست(لیگ خیلی ضعیف برتر ایران)واقعیت تلخ است
متاسفانه ما داریم گول قهرمانیهای 30سال پیش تو اسیا رو میخوریم
اگر هم امسال به جام جهانی میرفتیم....با حقارت بر میگشتیم(2006...مساوی برابر انگولا افتخاری بزرگ است؟؟؟)...واقعیت تلخ است

خلاصه کلام:  فوتبال ایران تمام شده...وبرای ساختن دوباره آن20سال وقت لازم است...البته با کمی خرج بیشتر...
پس حالا حالاها باید شکست برابر اردنها وبحرینها رو تحمل  کنیم...چون ما از آنها سرتر نیستیم
 

DJ.FAZEL©1991

چهارشنبه 4 آذر 1388  11:10 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها