0

نکته ای برای رفع شوری غذاها

 
zahra_hejazi
zahra_hejazi
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 6
محل سکونت : اصفهان

نکته ای برای رفع شوری غذاها

هرگاه خورش، سوپ و یا غذاعای آبکی شور شد اگر می توانید آن را با سیب زمینی رفع کیند ولی اگر با آن هم رفع نشد خورش را در سبدی که زیر آن ظرفی قرار دارد بریزید، آب آن که خارج شد اگر باز هم احتیاج به پختن دارد ؛ خیلی کم آب جوش به آن اضافه کنید و آب خورش را که جدا کرده اید ده دقیقه ای  دست نزنید تا نمک آن ته نشین شود، بعد با ملاقه به آرامی از روی آب خورش بردارید و به خورش اضافه کنید

zk

یک شنبه 10 مرداد 1389  10:21 AM
تشکرات از این پست
ayeneh
jazereyearam
jazereyearam
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 1313
محل سکونت : زنجان
یک شنبه 10 مرداد 1389  9:51 PM
تشکرات از این پست
ayesh1344
ayesh1344
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1389 
تعداد پست ها : 5083
محل سکونت : خوزستان
یک شنبه 10 مرداد 1389  10:45 PM
تشکرات از این پست
ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2761
محل سکونت : تهران

پاسخ به:نکته ای برای رفع شوری غذاها

کمی شکر هم کارساز است

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

سه شنبه 12 مرداد 1389  12:35 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها