0

جوملا چیست؟

 
husseinjahan
husseinjahan
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : شهریور 1388 
تعداد پست ها : 5
محل سکونت : تهران

جوملا چیست؟

جوملا هم مثل مامبو یک سیستم مدیریت محتوا بر اساس زبان PHP است که به دلیل OPEN SOURCE یا کد باز بودن و همچنین رایگان بودن خیلی مورد توجه قرار گرفته و نسخه های فارسی شده ی اون در حال حاضر از طریق سایت www.joomla.ir در دسترس همه کاربران قرار داره.شما به کمک جوملا می تونین یک سایت کامل، سبک و قدرتمند رو بدون نیاز به دانش برنامه نویسی وب طراحی و در اختیار کاربران اینترنت قرار بدین و خود، محصولات و شرکت خود را معرفی کنین. همچنین به کمک کامپونت های مختلفی که تو این سایت قرار داره می تونین امکانات جدیدی رو به سایتتون اضافه کنین. امکان مدیریت لینکها، موضوعات سایت، تبلیغات در سایت و خیلی از موارد دیگر از طریق کنترل پنل مدیریتی این سیستم مدیریت محتوا در دسترس شما به عنوان مدیر سایت هست. حتماً دانلود کنین و ازش استفاده کنین.
پشیمون نمیشین.
شنبه 7 شهریور 1388  2:05 AM
تشکرات از این پست
hojatpoor
hojatpoor
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 661
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:جوملا چیست؟

در ادامه مطلب دوستمون من یکم بیشتر توضیح می دم

جوملا! چیست؟


جوملا! یک سیستم مدیریت فوق العاده تحت وب است که در ساختن وب سایت و دیگر برنامه های تحت اینترنت به شما کمک می کند. مهم تر اینکه جوملا یک برنامه open source  میباشد که به طور رایگان دراختیار همه قرار دارد.


جوملا! در عمل
جوملا در سراسر دنیا برای قدرت بخشی به کلیه برنامه ها، از یک صفحه شخصی ساده تا برنامه های تحت وب  شرکت های عظیم استفاده می شود. چند مورد از موارد استفاده نرم افرار  ما به شرح زیر است:

  • پرتال ها و یا وب سایت های شرکت های عظیم
  • تجارت آنلاین
  • وب سایت های تجاری در مقیاس کوچک
  • وب سایت های سازمانی و رایگان
  • کاربرد های دولتی
  • اینترنت و اینترانت های شرکت های عظیم
  • سایت های مذهبي و مرتبط با آموزش
  • صفحات شخصی و خانوادگی
  • پورتال های مبتنی بر گروه ها و اصناف
  • مجلات و روزنامه ها
  • قابلیت های جوملا نامحدود هستند ... 

جوملا! میتواند به سادگی در کنترل تمامی قسمت های وب سایت شما، از اضافه کردن محتوا و تصویر تا بروز رسانی کاتالوگ محصولات و یا رزرواسیون آنلاین استفاده شود.

جوملا! برای مصرف کنندگان نهایی
بسته نرم افزاری جوملا! طوری طراحی شده که حتی کاربران عادی می توانند آن را به سادگی نصب کنند. اکثر کاربران در نصب و استفاده از نرم افزار ما به مشکلی بر نخورده اند و کاربران مبتدی از پشتیبانی فراوان برخوردارند. ما از جمعی فعال و علاقه مند، بیش از چندين هزار نفر کاربر و برنامه نویس در انجمن هاي خود برخورداریم که این تعداد همواره در حال افزایش است.

هنگامی که جوملا! نصب و آماده به کار شد، حتی کاربران مبتدی میتوانند به سادگی محتوا را اضافه و یا ویرایش، عکس ها را بروزرسانی و اطلاعاتی را که جربان حیاتی شرکت شماست کنترل کنند. هر شخصی  با دانش مقدماتی پردازش متن میتواند یک سایت مبتنی بر جوملا! را مدیریت کند.

توسط یک واسط مبتنی بر مرورگر اینترنتی شما قادر خواهید بود تا به راحتی مطالب یا اخبار جدید را اضافه، صفحات پرسنلی، لیست مشاغل و عکس های محصولات را کنترل و تعداد نامحدودی بخش و مطلب روی سایت خود ایجاد کنید. شما میتوانید از دموی ساده ما برای آشنایی سریع با جوملا! استفاده کنید.

با جوملا! برای حرکت به مرحله بعد
در یک جوملا، جوملا! سهم بسزائی در اداره و رهبری محتویات مورد احتیاج برای راه اندازی سایت شما را بازی می کند. اما برای بسیاری از کاربرها، قدرت واقعی جوملا! در ساختار برنامه آن قرار دارد که دست هزاران کاربر حرفه ای در سر تا سر جهان را برای خلق add-ons (ضمائم)  و پسوند ها extension قوی باز گذاشته است. 

این ها تنها چند مثال از صدها extension موجود هستند: 

  • دینامیک برای سازنده ها
  • دایرکتوری های تجاری یا سازمانی
  • مدیریت اسناد
  • تصویر و گالری های چند رسانه ای
  • ابراز های سبد خرید و تجارت الکترونیکی
  • نرم افزار گپ و محل و تالارهای گفتگو و تبادل نظر
  • تقویم
  • نرم افزار بلاگ و مديريت و توليد وبلاگ
  • خدمات کتابچه راهنما
  • خبرنامه های و نامه الکترونیکی
  • ابزارهای گزارش دهی و جمع آوری داده ها
  • سیستم های تبلیغات توسط بنر
  • خدمات آبونمان شدن
  • و بیشتر ، خیلی بیشتر .....

شما می توانید مثال های بیشتری را در لیست راهنمای رو به رشد extensionهای ما پیدا کنید . آمادگی متحیر شدن از کارهای مهیج که حاصل جامعه برنامه نویسان فعال ما است را داشته باشید.  

جوملا!! برای توسعه دهنده ها
خیلی از شرکت ها و یا سازمانها انتظاراتی دارند که فعلا از توان جوملا! ی اولیه و یا extension موجود و آزاد خارج است. خوشبختانه جوملا! ، یک ساختار برنامه قوی را ارائه میدهد بطوریکه توسعه دهنده گان را قادر می سازد تا ضمائم های ناب بسازند که این خود توان جوملا! را به مسیرهای بی حد و مرز مجازی بسط میدهد. 

با استفاده از ساختار اصلی ، توسعه دهنده گان می توانند به راحتی موارد ذیل را بسازند:

  • سیستمهای تجارت الکترونیکی یکپارچه
  • سیستم های نظارت بر موجودی کالا
  • ابزارهای گزارش نویسی داده ها
  • راهنمای محصولات ویژه
  • دفترچه های راهنمای تجارت مرکب (مجموعه ای)
  • سیستم های رزرواسیون
  • ابزارهای ارتباطی
  • پل های برنامه
  • یا هر نوع برنامه دیگری که مناسب یک نیاز خاص باشد . . .

اگر شرکت و یا سازمان شما عامل سومی به نام توسعه دهنده جوملا! را به خدمت بگیرد و یا با بهره گیری از ساختار جوملا! یک  نرم افزار درون سازمانی بسازید، شما سکوی بازی را ساخته اید که شما را محدود به هیچ توسعه دهنده و یا برنامه بسته و انحصاری دیگری نمی کند.

شما می توانید درباره توسعه دادن روی ساختار جوملا! در شبکه توسعه دهنده ما بیشتر آگاه شوید. زیبائی جوملا! در این است که شما می توانید با استفاده قدرتمندانه از ساختار جوملا! و نحوه داده پردازی برنامه با کاربر، محصولات خود را به کاربرهای نهائی خود در محیطی آشنا و قدرتمند ارائه دهید.  

هیچ خرجی ندارد، جوملا! رایگان و باز بوده و تحت لیسانس GPL در دسترس همه می باشد. ما ادعا نمی کنیم که کامل هستیم و نمی توانیم قول دهیم که تمام نیاز دنیا را بر آورده کنیم. اما برای خیلی از برنامه های وب، برنامه ما همان چیزی است که برای اینکار به آن احتیاج است. در هر نسخه ما ویژه گی های فوق العاده ای را به آن اضافه می کنیم، و با رهنمودهای جامعه کاربرهای عزیزمان در صدد هستیم تا نرم افزارهای رقابتی و پیروزمندانه ای را برای سال های آتی عرضه کنیم.

 

شنبه 16 آبان 1388  12:30 AM
تشکرات از این پست
hojatpoor
hojatpoor
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 661
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:جوملا چیست؟(شروع کار با جوملا فارسی)

طریقه نصب جوملا 1.5 فارسی با cPanel 11

   

اگر بخواهید که جوملا را بر روی cPanel  نصب نمایید باید آخرین نسخه جوملا را از سایت مامبولرن دانلود کنید و بر روی هاست خود از طریق FTP آپلود نمایید.

در مرحله بعد باید برای جوملا، یک پایگاه داده ایجاد نمایید. به این منظور در وارد کنترل پنل هاست (Cpanel) شده و بر روی MySQL Databases کلیک نمایید.


طریقه نصب جوملا فارسی با cPanel

بعد از کلیک بر روی این گزینه صفحه مدیریت پایگاه داده ها نمایش داده می شود و از قسمت Create New Database نام پایگاه داده خود را وارد نمایید:

طریقه نصب جوملا فارسی با cPanel

بعد از ساخت پایگاه داده از قسمت MySQL Users یک کاربر جدید ایجاد نمایید:

طریقه نصب جوملا فارسی با cPanel

سپس در قسمت Add User To Database  به کاربر اجازه میدهید تا به پایگاه داده دسترسی داشته باشد:

طریقه نصب جوملا فارسی با cPanel

با زدن دکمه Add صفحه ای مانند تصویر زیر باز خواهد شد:

طریقه نصب جوملا فارسی با cPanel

در این صفحه باید تمام گزینه ها را انتخاب نمایید به این منظور بر روی ALL PRIVILEGES کلیک و سپس بر روی دکمه Make Changes کلیک نمایید. اکنون شما باید در قسمت Current Databases  صفحه ای مشابه تصویر زیر مشاهده نمایید تا کاربر و پایگاه داده هر دو به درستی ایجاد و کاربر به پایگاه داده متصل شده باشد.

طریقه نصب جوملا فارسی با cPanel

برای اینکه نصب جوملا آسان باشد. جوملا یک نصب کننده تحت وب آماده کرده است تا شما نیازی به پیکربندی جوملا به صورت دستی نداشته باشید.برای شروع نصب شما باید مسیری را که فایل های جوملا در آن استخراج شده اند را وارد نمایید که احتمالا آدرس آن به صورت http://www.yourdomain.com  می باشد. بعد از وارد کردن آدرس جوملا در مرورگر، صفحه ای مانند تصویر زیر، که اولین مرحله نصب جوملا می باشد، مشاهده خواهید کرد:

طریقه نصب جوملا فارسی با cPanel

با انتخاب گزینه fa-IR– Persian زبان فارسی که مخصوص ایران می باشد را انتخاب نموده و بر روی دکمه ادامه کلیک نمایید تا به مرحله بعد بروید.

در مرحله کنترل مراحل نصب اطلاعاتی براساس phpinfo که ضروری می باشند به شما نمایش داده می شود که باید همگی سبز رنگ باشند، اگر یکی از این موارد قرمز باشد، ممکن است در کار کرد جوملا مشکلاتی بوجود آید.

طریقه نصب جوملا فارسی با cPanel 11

پس از برطرف کردن مشکلات ، بر روی دکمه ادامه کلیک نمایید تا به مرحله بعد بروید

در مرحله مجوز استفاده از جوملا ، مجوز استفاده از جوملا نمایش داده می شود:

طریقه نصب جوملا فارسی با cPanel 11

مجوز استفاده از جوملا ، GNU GPL v2 می باشد که جوملا براساس آن منتشر شده است. پیشنهاد میکنیم حتما مجوز را مطالعه کنیدو سپس بر روی دکمه ادامه کلیک نمایید.

در مرحله تنظیمات پایگاه داده ، جوملا باید با پایگاه داده ایجاد شده ارتباط برقرار نماید. بدین منظور شما باید اطلاعات مربوط به پایگاه داده را وارد نمایید:

طریقه نصب جوملا فارسی با cPanel 11

در قسمت نوع پایگاه داده شما نوع پایگاه داده را mysqli انتخاب نمایید. در ادامه باید نام کاربری و رمزعبور پایگاه داده را وارد نمایید.

طریقه نصب جوملا فارسی با cPanel 11

در قسمت تنظیمات پیشرفته می توانید انتخاب کنید که اطلاعات پایگاه داده شما حذف شود یا از اطلاعات آن پشتیبان گیری شود. همچنین می توانید پیشوند پایگاه داده را تغییر دهید که به صورت پیش فرض jos_ می باشد. بعد از وارد کردن اطلاعات بر روی دکمه ادامه کلیک نمایید تا به مرحله بعد بروید.

در مرحله تنظیمات FTPشما می توانید انتخاب کنید که از FTP استفاده می کنید یا خیر ، FTP این امکان را به شما می دهد تا دیگر نیازی به تغییر دسترسی فایل ها و پوشه ها نداشته باشید. اگر شما FTP را فعال کنید باید Safe Mode در تنظیمات PHP شما خاموش باشد.


مشخصات ورود به Cpanel خود را وارد نمایید و بر روی دکمه تایید تنظیمات FTP کلیک نمایید تا مشخص بشود که اطلاعات صحیح وارد شده است یا خیر پس از آن بر روی دکمه پیدا کردن خودکار آدرس دیسک کلیک کرده تا آدرس جوملا برای شما به صورت خودکار وارد شود. سپس  بر روی دکمه ادامه کلیک نمایید.

در این مرحله شما باید اطلاعات مهمی از نظیر رمزعبور مدیر ، ایمیل و نام سایت خود را وارد نمایید.

طریقه نصب جوملا فارسی با cPanel 11

مشخصات ورود به Cpanel خود را وارد نمایید و بر روی دکمه تایید تنظیمات FTP کلیک نمایید تا مشخص بشود که اطلاعات صحیح وارد شده است یا خیر پس از آن بر روی دکمه پیدا کردن خودکار آدرس دیسک کلیک کرده تا آدرس جوملا برای شما به صورت خودکار وارد شود. سپس  بر روی دکمه ادامه کلیک نمایید.

در این مرحله شما باید اطلاعات مهمی از نظیر رمزعبور مدیر ، ایمیل و نام سایت خود را وارد نمایید.

طریقه نصب جوملا فارسی با cPanel 11

با زدن دکمه نصب اطلاعات نمونه ، اطلاعات نمونه بر روی سایت شما نصب خواهد شد ، این اطلاعات نمونه به شما کمک می کند تا بهتر با ساختار جوملا آشنا شوید و پس از درک ساختار می توانید تمامی اطلاعات را به سادگی حذف نمایید.

پس از انجام عملیات این قسمت بر روی دکمه ادامه کلیک نمایید تا به مرحله پایانی برسید.

طریقه نصب جوملا فارسی با cPanel 11

به شما تبریک میگوییم شما موفق شدید که جوملا 1.5 را با موفقیت نصب نمایید. قبل از استفاده از جوملا شما باید پوشه installation را در جوملا حذف نمایید که در تصویر زیر مشخص شده است:

طریقه نصب جوملا فارسی با cPanel 11

پس از حذف پوشه installation شما می توانید با وارد کردن عبارت administrator در انتهای آدرس وب سایت خود بخش مدیریت را مشاهده نمایید:

طریقه نصب جوملا فارسی با cPanel 11

نام کاربری admin و رمزعبوری را که در مرحله 6 انتخاب نموده اید را وارد نموده و سپس بر روی دکمه ورود کلیک نمایید.

پس از ورود شما باید صفحه ای مانند تصویر زیر را مشاهده نمایید.

طریقه نصب جوملا فارسی با cPanel 11

لازم به ذکر است این آموزش بر اساس جوملا 1.5 و cPanel 11 تهیه شده است.

مطلب بعدی مدیریت جوملا فارسی
سه شنبه 19 آبان 1388  9:16 AM
تشکرات از این پست
hojatpoor
hojatpoor
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 661
محل سکونت : اصفهان

چگونه وب سایت خود را به جوملا تبدیل کنیم؟

چگونه وب سایت خود را به جوملا تبدیل کنیم؟

 

بسیاری از کاربران جوملا، قبلا وب سایتی به صورت  HTML و  CSS داشته اند. در این مقاله ما نحوه تبدیل محتوای قبلی سایت خود به جوملا خواهیم پرداخت.

تبدیل محتوای صفحات استاتیک


صفحات استاتیک ، صفحاتی هستند که دارای محتوایی ثابت در قالب HTML  بوده و به وسیله یک منو نمایش داده می شوند.

برای تبدیل محتواهای ثابت مراحل زیر را انجام دهید:

1- در صفحه اصلی مدیریت جوملا بر روی گزینه افزودن مطلب جدید کلیک نمایید.

 افزودن مطلب جدید


دقت کنید که گزینه نمایش در صفحه اول برابر خیر باشد.

چگونه وب سایت خود را به جوملا تبدیل کنیم؟

- اگر تعداد صفحات شما از 20 صفحه کمتر است گزینه بخش و مجموعه را بدون تغییر به صورت بدون مجموعه باقی بگذارید.

3- در مورد مطالب شما باید فقط محتوا را کپی و در ویرایشگر قرار دهید. گاهی اوقات در سورس HTML کدهای وجود دارد که باید حذف شوند و بهترین راه برای حذف این کدهای کپی کردن محتوا در یک ویرایشگر متن ساده مانند notepad و سپس کپی آن در ویرایشگر جوملا می باشد.

4- مطلب را ذخیره نمایید.

5- اکنون باید با یک منو ، مطلب را در سایت نمایش دهید.

6- در بخش مدیریت از گزینه منو ها گزینه Main Menu را انتخاب نمایید:

چگونه وب سایت خود را به جوملا تبدیل کنیم؟

7- در صفحه باز شده بر روی آیکون جدید در نوار ابزار کلیک نمایید. تا یک صفحه جدید باز شود. بر روی گزینه مطلب کلیک نمایید تا صفحه ای به صورت زیر ظاهر شود:

how to convert an existing web site to a joomla web site

8- بر روی گزینه نمایش مطلب خاص کلیک نمایید.

چگونه وب سایت خود را به جوملا تبدیل کنیم؟

9- در صفحه باز شده عنوان آیتم منو را وارد نموده و از قسمت پارامترها – اصلی بر روی دکمه انتخاب کلیک نمایید تا مطلب مربوط به این آیتم منو را انتخاب نمایید.

ظاهر سایت


در مورد ظاهر سایت های جوملایی شما 2 راه حل دارید ، راه حل اول این است که از یکی از قالب های آماده جوملا استفاده نمایید و یا اینکه اگر با HTML و CSS آشنایی دارید قالب مورد نظر خود را طراحی نمایید.

سه شنبه 26 آبان 1388  8:47 AM
تشکرات از این پست
hojatpoor
hojatpoor
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 661
محل سکونت : اصفهان

نصب جوملا 1.5 در لوکال با wamp

نصب جوملا 1.5 در لوکال با wamp

   

برای نصب جوملا بر روی کامپیوتر شخصی باید PHP ، MySQL و Apache را نصب نمایید. به این منظور از سایت wampserver.com آخرین نسخه 2 wampserver را دانلود کنید:

نصب جوملا 1.5 در لوکال با wamp

و بر روی کامپیوتر خود نصب نمایید با این کار PHP ، MySQL و Apache به صورت پیش فرض روی کامپیوتر شما نصب خواهد شد.
بعد از اجرا کرد فایل اجرایی wampserver تصویر زیر را مشاهده خواهید نمود:

نصب جوملا 1.5 در لوکال با wamp

در این صفحه از شما خواسته می شود نسخه های قبلی بر روی کامپیوتر شما نصب نباشد. بر روی دکمه Yes کلیک نموده و به صفحه بعد بروید:

نصب جوملا 1.5 در لوکال با wamp

در این صفحه  بر روی دکمه Next کلیک کرده تا به صفحه بعد بروید:

نصب جوملا 1.5 در لوکال با wamp

در این صفحه گزینه I accept the agreement را انتخاب و بر روی دکمه Next کلیک کرده تا به صفحه بعد بروید:


نصب جوملا 1.5 در لوکال با wamp

در این صفحه مسیر نصب نرم افزار را که معمولا c:\wamp می باشد را انتخاب و بر روی دکمه Next کلیک کرده تا به صفحه بعد بروید:

نصب جوملا 1.5 در لوکال با wamp

در این صفحه می توانید مشخص نمایید که آیکون نرم افزار در کدام قسمت ویندوز شما ایجاد شود بر روی دکمه Next کلیک کرده تا به صفحه بعد بروید:

نصب جوملا 1.5 در لوکال با wamp

اکنون بر روی دکمه Install کلیک نمایید تا عملیات نصب آغاز شود. و بعد از نصب بر روی دکمه Finish کلیک نمایید تا نصب به پایان برسد.

بعد از اجرای wampserver یک آیکون در کنار ساعت ویندوز قرار خواهد گرفت که اگر سفید رنگ باشد همه امکانات wampserver به خوبی بر روی کامپیوتر شما کار میکنند.

نصب جوملا 1.5 در لوکال با wamp

در پوشه c:\wamp\www فایل های جوملا را اکسترکت کنید، در مرورگر خود Localhost را تایپ کنید، صفحه ای شبیه صفحه زیر نمایان میشود :

نصب جوملا 1.5 در لوکال با wamp

برای ایجاد پایگاه داده در کامپیوتر شخصی بر روی آیکون wampserver در کنار ساعت کلیک نموده و گزینه phpMyAdmin  کلیک نمایید تا یک صفحه در مرورگر شما نمایش داده شود. در قسمت Create new database نام پایگاه داده را وارد نموده و بر روی دکمه Create کلیک نمایید:

نصب جوملا 1.5 در لوکال با wamp

اکنون که پایگاه داده های شما ایجاد شده است و همه امکانات محیا است با کلیک بر روی نام Joomla_1.5.*-Stable-Full_Package-Farsi  در  قسمت Your Projects نصب جوملا آغاز خواهد شد. باید یادآوری نمود اطلاعات زیر در مورد پایگاه داده در هنگام نصب جوملا در کامپیوتر شخصی مورد نیاز می باشد:

-  نام هاست: localhost
-  نام کاربری پایگاه داده: root
-  رمزعبور پایگاه داده: ندارد

بعد از اکسترکت فایل فشرده جوملا، تعدادی فایل و پوشه مشاهده خواهید نمود که به شرح زیر می باشند:

ریشه جوملا : در ریشه جوملا فایل index.php در میان سایر فایل ها وجود دارد که جوملا با این فایل فراخوانی می شود.
administrator : در این پوشه فایل های مربوط به بخش مدیریت جوملا قرار دارد.
cache : صفحات به صورت HTML که توسط جوملا ایجاد شده و دیگر نیاز نیست اطلاعات از پایگاه داده فراخوانی شوند و باعث افزایش سرعت بارگزاری صفحات می گردد.
components : در این پوشه کامپوننت های جوملا قرار دارد.
images : در این پوشه تصاویر جوملا قرار می گیرد.
includes : در این پوشه یک سری فایل PHP وجود دارد که برای اجرای الحاقات نسخه های قدیمی استفاده می شود.
installation : در این پوشه فایل های نصب جوملا قرار دارد.
language : در این پوشه فایل های زبان جوملا قرار دارد.
libraries : در این پوشه امکانات و کتابخانه های اصلی جوملا قرار دارد.
media : در این پوشه فایل های رسانه ای سایت قرار دارد.
modules : در این پوشه ماژول های جوملا قرار دارد.
plugins : در این پوشه پلاگین های جوملا قرار دارد.
templates : در این پوشه قالب های جوملا قرار دارد.
tmp :  در این پوشه فایل هایی که به صورت موقت ایجاد می شود قرار دارد.

برای اینکه نصب جوملا آسان باشد، جوملا یک نصب کننده تحت وب آماده کرده است تا شما نیازی به پیکربندی جوملا به صورت دستی نداشته باشید.
برای شروع نصب شما باید مسیری را که فایل های جوملا در آن اکسترکت کرده اید،  را وارد نمایید که احتمالا آدرس آن به صورت http://localhost/joomla می باشد:
بعد از وارد کردن آدرس جوملا در مرورگر صفحه ای مانند تصویر زیر را که اولین مرحله نصب جوملا می باشد را  مشاهده خواهید نمود:

نصب جوملا 1.5 در لوکال با wamp

با انتخاب گزینه fa-IR– Persian زبان فارسی که مخصوص ایران می باشد را انتخاب نموده و بر روی دکمه ادامه کلیک نمایید تا به مرحله بعد بروید.

در مرحله کنترل مراحل نصب اطلاعاتی براساس phpinfo که ضروری می باشند به شما نمایش داده می شود که باید همگی سبز رنگ باشند، اگر یکی از این موارد قرمز باشد، ممکن است در کار کرد جوملا مشکلاتی بوجود آید.

طریقه نصب جوملا فارسی با cPanel 11

پس از برطرف کردن مشکلات ، بر روی دکمه ادامه کلیک نمایید تا به مرحله بعد بروید

در مرحله مجوز استفاده از جوملا ، مجوز استفاده از جوملا نمایش داده می شود:

طریقه نصب جوملا فارسی با cPanel 11

مجوز استفاده از جوملا ، GNU GPL v2 می باشد که جوملا براساس آن منتشر شده است. پیشنهاد میکنیم حتما مجوز را مطالعه کنیدو سپس بر روی دکمه ادامه کلیک نمایید.

در مرحله تنظیمات پایگاه داده ، جوملا باید با پایگاه داده ایجاد شده ارتباط برقرار نماید. بدین منظور شما باید اطلاعات مربوط به پایگاه داده را وارد نمایید:

طریقه نصب جوملا فارسی با cPanel 11

در قسمت نوع پایگاه داده شما نوع پایگاه داده را mysqli انتخاب نمایید. در ادامه باید نام کاربری و رمزعبور پایگاه داده را وارد نمایید.

طریقه نصب جوملا فارسی با cPanel 11

در قسمت تنظیمات پیشرفته می توانید انتخاب کنید که اطلاعات پایگاه داده شما حذف شود یا از اطلاعات آن پشتیبان گیری شود. همچنین می توانید پیشوند پایگاه داده را تغییر دهید که به صورت پیش فرض jos_ می باشد. بعد از وارد کردن اطلاعات بر روی دکمه ادامه کلیک نمایید تا به مرحله بعد بروید.

در مرحله تنظیمات FTPشما می توانید انتخاب کنید که از FTPاستفاده می کنید یا خیر ، در لوکال نیازی به FTP نداریم و با زدن دکمه ادامه بعد به مرحله بعد می رویم.

طریقه نصب جوملا فارسی با cPanel 11

سپس  بر روی دکمه ادامه کلیک نمایید.

در مرحله تنظیمات اصلی شما باید اطلاعات مهمی از نظیر رمزعبور مدیر ، ایمیل و نام سایت خود را وارد نمایید.


طریقه نصب جوملا فارسی با cPanel 11

با زدن دکمه نصب اطلاعات نمونه ، اطلاعات نمونه بر روی سایت شما نصب خواهد شد ، این اطلاعات نمونه به شما کمک می کند تا بهتر با ساختار جوملا آشنا شوید و پس از درک ساختار می توانید تمامی اطلاعات را به سادگی حذف نمایید.

پس از انجام عملیات این قسمت بر روی دکمه ادامه کلیک نمایید تا به مرحله پایانی برسید.

طریقه نصب جوملا فارسی با cPanel 11

به شما تبریک میگوییم شما موفق شدید که جوملا 1.5 را با موفقیت نصب نمایید. قبل از استفاده از جوملا شما باید پوشه installation را در جوملا حذف نمایید که در تصویر زیر مشخص شده است:

طریقه نصب جوملا فارسی با cPanel 11

پس از حذف پوشه installation شما می توانید با وارد کردن عبارت administrator در انتهای آدرس وب سایت خود بخش مدیریت را مشاهده نمایید:

طریقه نصب جوملا فارسی با cPanel 11

نام کاربری admin و رمزعبوری را که در مرحله 6 انتخاب نموده اید را وارد نموده و سپس بر روی دکمه ورود کلیک نمایید.

پس از ورود شما باید صفحه ای مانند تصویر زیر را مشاهده نمایید.

طریقه نصب جوملا فارسی با cPanel 11

لازم به ذکر است این آموزش بر اساس جوملا 1.5 و WAMP 2 تهیه شده است .

سه شنبه 3 آذر 1388  9:32 AM
تشکرات از این پست
a_sadri
a_sadri
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آذر 1391 
تعداد پست ها : 2189
محل سکونت : تهران

پاسخ به:جوملا چیست؟

در ادامه مطالب دوستان اضافه کنم  که :

جوملا یک سیستم مدیریت محتوا (content management system) یا cms است که مدیریت مطالب و محتوای یک سایت را بر عهده دارد و برای کاربرانی که آشنایی چندانی با برنامه نویسی تحت وب و مباحث تخصصی وب ندارند این امکان را میدهد که بتوانند وبسایت خود را به شکل حرفه ای مدیریت نمایند .

استفاده از سیستم مدیریت محتوا مزایای فراوانی دارد که از انها میتوان به صرفه جویی در زمان و هزینه , امنیت بالاتر وبسایت , پشتیبانی بهترو... اشاره کرد .

اولین نسخه جوملا در سال 2005 بوجود آمد زمانی که در شرکت miro بین تعدادی از توسعه دهندگان این شرکت اختلافاتی بوجود آمد و عده ای از این افراد از این شرکت جدا شده و کار بر روی جوملا را آغاز می کنند .

با گذشت زمان کوتاهی از انتشار جوملا به علت رایگان بودن و وجود امکانات فراوان , جوملا به بزرگترین و بهترین سیستم مدیریت محتوا تبدیل شد .

سه شنبه 5 دی 1391  12:58 AM
تشکرات از این پست
per1390
per1390
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 511
محل سکونت : تهران

پلاگين جوملا

سلام

مي خواستم يك پلاگين براي جوملا طراحي كنم كسي ميتونه اصول طراحي پلاگين در جوملا را توضيح دهد؟

با تشكر

یا غافر الذنب اغفرلی

      حضرت محمد صلوات الله علیه 1http://s5.picofile.com/file/8187911000/Logo.pngنتیجه تصویری برای من یمنی هستم

شنبه 9 شهریور 1392  12:28 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها