طوفان غریزه جنسی
منبع:مجله پرسمان
.
در پاسخ باید گفت، معنای قدرت و توانمندی همین است كه انسان در دو جهت مخالف امكان فعالیت داشته باشد . در غیر این صورت، قدتر و توانمندی معنا ندارد . از این رو، انتساب حدوث زیبایی به هر كس و اثبات قابلیت و لیاقت‏برای هر چیز آن گاه معنا دارد كه او توان انجام زشتی و قدرت رهایی از انجام مسؤولیت را داشته باشد .
نكته مهم‏تر آن كه شكل‏گیری خوبان و بدان انجام نمی‏پذیرد مگر با وجودغرائزی چون شهوت و غضب كه دارای دو چهره خوبی و بدی اند و ظرفیت وجودی ما ساخته و پرداخته نمی‏شود مگر آن كه در كنار عقل و قلب نیروی شهوت و غضب نیز داشته باشیم تا شایسته پاداش و كیفر گردیم؛ زیرا بهشت و جهنم با گذر از این دنیا ساخته می‏شود . از این رو، به عنوان یك اصل كلیدی، گفته می‏شود كه «دنیا محل حدوث و اثبات قابلیت‏ها است و آخرت جایگه ظهور و ثبات آن‏ها؛ به عبارت دیگر، دنیا بستر «شدن‏» ها است و آخرت محل استقرار در «شده‏» ها .
پس «درجات بهشتی‏» یا «دركات جهنمی‏» ما از قبل ساخته شده نیست، باید آن را بسازیم و ساخته شدن آن به وجود نیروهای شهوت وغضب در كنار عقل و قلب وابسته است .
چهره زیبایی‏ها آنگاه آشكارتر می‏شود كه در كنار زشتی‏ها قرار گیرد و هنر مردان خدا آن گاه بیش‏تر جلوه‏گر می‏شود كه با سست عنصران و آلودگان به شهوت مقایسه شوند و در برابر حق ستیزان قرار گیرند . از این رو، با نگاهی كلان به زندگی انسان‏ها در می‏یابیم وجود شهوت و غضب در تجلی زیبایی‏ها و حتی به فعلیت رساندن خوبان نقشی مؤثر دارد .
در پایان شاید گفته شود با آن كه اكثر انسان‏ها در برابر غریزه جنسی و خشم ضعف دارند، آیا سزاوار بود خداوند این غرائز را در انسان قرار دهد؟ !
در پاسخ باید یادآور شد، زمینه‏های فساد فراوان است و دغدغه آن بسیاری از جوانان را می‏آزارد؛ اما باید دانست كه خروش شهوت و برافروختگی غضب، در برابر عزم و اراده جوانان و جوان‏دلان نه تنها قابل فروكشی است؛ بلكه حتی با یك بار ایستادگی در برابر شهوت می‏توان چون یوسف و ابن سیرین به مقامات معنوی دست‏یافت و از خاطره خوش آن تجربه نورانی در پشت‏سرگذاردن آسان‏تر بحران‏های زندگی بهره برد .
در این مسیر لطف خداوند و امدادهای غیبی او نیز همیشه همراه و راه گشا است: «والذین جاهدوا فینا لنهدینهم سبلنا و ان الله لمع المحسنین؛ و كسانی كه در راه ما كوشیده‏اند به یقین راه‏های خود را بر آنان می‏نماییم و در حقیقت‏خدا بانیكوكاران است .» (1)