پای سیب آمریکایی کلاسیک


مواد لازم برای خمیر پای
مواد غذایی مقدار
آرد همه منظوره دو و نیم پیمانه
شکر سه قاشق غذا خوری
نمک نصف قاشف غذاخوری
کره خرد شده یک پیمانه
آب سرد به میزان لازم

مواد لازم برای داخل پای
مواد غذایی مقدار
سیب خرد شده هفت پیمانه
شکر سفید سه چهارم پیمانه
پودر دارچین نصف قاشق چایخوری
جز هندی یک چهارم قاشق چایخوری
آب لیموی تازه کمی
نشاسته ذرت دو قاشق غذاخوری
کره خرد شده یک قاشق غذا خوری

مواد لازم برای رومال
مواد غذایی مقدار
زرده تخم مرغ یک عدد

مواد لازم برای تزئین
مواد غذایی مقدار
شکر سفید به مقدار لازم


طرز تهیه پای سیب آمریکایی کلاسیک

در این مطلب قصد داریم طرز تهیه یک پای سیب آمریکایی کلاسیک را به شما همراهان گرامی یاد بدهیم.

برای تهیه این پای سیب اصلا نگران نباشید چون ده نکته مهم در رابطه با تهیه این پای سیب خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد تا یک پای سیب عالی درست کنید.



حالا داخل ظرف غذاساز دو نیم پیمانه آرد همه منظوره می ریزیم و سه قاشق غذا خوری شکر و نصف قاشق غذا خوری نمک را به آن اضافه می کنیم و آن ها را خوب با هم مخلوط می کنیم بعد از مخلوط شدن مواد خشک یک پیمانه کره خرد شده که کاملا سرد است اضافه می کنیم و بعد هم می زنیم و بعد هم آب خیلی سرد را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا زمانی که یک توپ خمیری شکل بگیرد. 

بعد خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم چون باید خمیر کافی برای دو لایه داشته باشیم. بعد خمیرها را مانند دیسک کمی صاف کرده و لای کاغذ شیرینی پزی می پیچیم و به مدت سه ساعت یا بیشتر داخل یخچال می گذاریم.

نکته اول
اگر بخواهید با خمیری که داخل یخچال نبوده پای درست کنید جمع خواهد شد و این باعث می شود که پای خوبی نداشته باشید پس خمیر باید به اندازه کافی داخل یخچال بماند.

در این مدت که خمیر داخل یخچال استراحت می کند مواد داخل پای را آماده می کنیم.


نکته دوم
از سیب مناسب استفاده کنید. بعضی سیب ها را وقتی برش میدهید آب زیادی دارند و اگر بخواهید با این سیب ها پای درست کنید وسط پای به علت رطوبت زیاد خیلی شل می شود. یک مدل دیگری از سیب داریم که وقتی می پزد حالتش را حفظ می کند بر عکس سیب هایی که کمی شیرین تر هستند پس حتما سعی کنید از این نوع سیب استفاده کنید و خیلی نازک برش دهید.

حدودا هفت پیمانه سیب برش داده شده نیاز داریم بعد سیب های برش داده شده را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و سه چهارم پیمانه شکر سفید روی آن ها می پاشیم و بعد نصف قاشق چای خوری پودر دارچین می ریزیم و یک چهارم قاشق چای خوری جز هندی و بعد هم کمی آب لیموی تازه اضافه می کنیم و در آخر هم دو قاشق غذا خوری نشاسته ذرت.


نکته سوم
از غلظت دهنده درست استفاده کنید نشاسته ذرت بهترین پیشنهاد برای این مورد است اگر بخواهید از هر آردی به عنوان غلظت دهنده استفاده کنید پای مطلوبی نخواهید داشت من بر اساس تجربه ای که کسب کرده ام نشاسته ذرت را پیشنهاد می کنم.

بعد این مواد را باهم مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم.

خب بعد از اینکه خمیر به اندازه کافی استراحت کرد یکی از خمیر ها را به اندازه ظرف پای باز می کنیم و خمیر را داخل قالب می گذاریم و کف آن را با دست کمی فشار داده صاف می کنیم.

نکته چهارم
حدود یک قاشق چای خوری نشاسته ذرت روی خمیر بپاشید این کار باعث تردی و برشتگی لایه زیری پای می شود و رطوبت لایه زیرین پای را می گیرد و به این ترتیب پای خوشمزه ای خواهید داشت.



بعد مخلوط سیب ها را داخل قالب ریخته و روی آن یک قاشق غذا خوری کره خرد شده می ریزیم این باعث می شود مغز پای خوشمزه شود.

بعد خمیر دوم را به اندازه قالب باز کرده و روی آن قرار می دهیم و بعد اضافات خمیر را می گیریم و دور تا دور آن را مرتب می کنیم.

نکته پنجم
چون حین آماده کردن پای با خمیر کار شده حتما به دمای محیط رسیده پس باید به مدت پنج دقیقه داخل فریزر بگذاریم. چون وقتی می خواهیم پای را به داخل فر انتقال دهیم باید سرد باشد در غیر اینصورت خمیر جمع می شود و باعث می شود پای بد شکل شود.

قبل از گذاشتن پای داخل فر با یک چاقوی تیز مانند شکل برش های کوچک و بزرگ به شکل ستاره روی پای ایجاد می کنیم.



این برش ها هم باعث زیبایی پای می شوند و هم نمی گذارند پای آب دار باشد.

نکته ششم
داخل یک ظرف مناسب یک عدد زرده تخم مرغ می ریزیم و هم می زنیم و بعد با برس روی پای می مالیم. در بعضی دستور ها زرده تخم مرغ ذکر شده و در بعضی دیگر سفیده تخم مرغ. من سفیده تخم مرغ را ترجیح میدهم چون باعث می شود روی پای قهوه ای و خوشرنگ شود. 

حالا پای آماده است که به داخل فر منتقل شود. قبل از گذاشتن پای داخل فر باید بگویم چون پای حین پختن حبابهایی ایجاد می کند و این حبابها باعث کثیف شدن داخل فر می شوند بهتر است قالب پای را داخل سینی گذاشته بعد به داخل فر منتقل کنید.

نکته هفتم
مربوط به دمای فر هست من به این نتیجه رسیده ام که دمای سیصد و هفتاد و پنج درجه فارنهایت ایده آل ترین دما برای پختن پای سیب هست چون هم باعث برشته شدن پای می شود و هم سیب ها در این دما خوب می پزند.

پس پای را با دمای گفته شده به مدت سی و پنج دقیقه می پزیم.


نکته هشتم
روی پای کمی شکر بپاشید. چون وقتی شکرها کمی سرخ می شوند ظاهر زیبایی به پای می دهند.

دقت کنید که بعد از گذشت سی و پنج دقیقه از پخت پای در فر را باز می کنید و کمی شکر روی آن می پاشید بهتر است از شکر نیشکر خام استفاده کنید.

توجه کنید که اگر شکر را از همان اول روی پای بریزید خیلی قهوه ای می شود چون این پای برای پخته شدن حداقل به یک ساعت زمان نیاز دارد. پس بهترین زمان ریختن شکر روی پای بعد از سی و پنج دقیقه از پختن آن است.

بعد از ریختن شکر به مدت بیست تا بیست و پنج دقیقه دیگر پای را داخل فر می گذاریم تا کاملا بپزد.


نکته نهم
زمانی که حباب های ایجاد شده را مشاهده کردید پای آماده است و باید از داخل فر خارج کنید این حباب ها نشانه این است که نشاسته ذرت داخل پای فعال شده و مرکز پای شربتی شده و همچنین سیب ها هم نرم شده اند.

نکته دهم
بهتر است پای را از یک روز قبل آماده کنید و داخل یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود تا زمان برش منسجم باشد.

قبل از سرو می توانید پای را داخل فر با دمای سیصد درجه فارنهایت به مدت پانزده دقیقه بگذارید و به این ترتیب یک پای سیب گرم خواهید داشت.

این پای سیب بسیار خوشمزه است امیدوارم تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید.