جلوه هایی از پشتکار و تلاش شهدا
چرا خسته نمی شوی؟
رزمندگان اسلام، به خصوص شهیدان ما، اکثراً انسان های پاک و با لیاقتی بودند که در جبهه های جنگ که به فرموده ی رهبر بزرگوارمان حضرت امام راحل، دانشگاه انسان سازی است، ساخته شدند. جوهره ی وجودی آنان قابلیت
جلوه هایی از پشتکار و تلاش شهدا
پاسخگو در برابر مسؤولیتها
شهید علی محمد اربابی
ولی علی محمد اربابی با آنکه انسانی پاک و بالیاقت بود، قبل از جنگ و حضور در جبهه، خود را ساخته بود، به همین دلیل نهال وجودش در جبهه به ثمر نشست و توانست مسئولیت های مختلفی را که در طول جنگ بر عهده اش می گذاشتیم، به خوبی انجام دهد. گرچه در ابتدا سعی می کرد از پذیرش آن طفره رود.
اربابی می گفت: « این مسئولیت را به فرد باکفایت تری واگذار نمایید، بنده هم در خدمتش هستم و هر کمکی از دستم برآید، انجام می دهم.»
ولی باکفایت تر از خودش، کسی نبود. وجودش آنچنان مایه ی برکت بود که هرجا بود و هر مسئولیتی بر عهده اش بود، به خوبی از عهده ی آن برمی آمد. چون خیلی خود را در مقابل خدا مسئول و جوابگو می دید.
او خیلی زود با جمع هماهنگ می شد و قابلیت های فراوانش را به سرعت بروز می داد. هرگاه کار تخصصی بر عهده اش می گذاشتم، یکی- دو روز بعد، چنان روحیه و استعدادی از خود نشان می داد که گویی استادترین فرد در این فن است.(1)
همیشه درگیر کار
شهید اصغر جوانی
گامهای مؤثر
شهید حاج حسن مداحی
پرکار و زحمت کش
شهید محمد ناصر ناصری
شاید از سر دلسوزی؛ گفتم: « بیا چند وقتی برو ایران. هم به خودت برس، هم به خانواده ات».
یک تکه سنگ دستش گرفته بود، داشت روی خاک ها نقش می کشید. سرش را بلند کرد. خیره شد توی چشم هایم. دستش را گرفت سمتی که طالبان بودند. گفت: « اگر نبود اسلام خطرناکِ این پدر سوخته ها، همین کار را می کردم»(4).
چرا خسته نمی شوی؟
شهید محمد جهان آرا
کارهایی که می کرد
شهید حجت الاسلام و المسلمین عبدالله میثمی
کار او در روز و شب ادامه داشت!
شهید علی لبسنگی
به تمام روستاهای دور و نزدیک، سر می زد و هر کاری از دستش برمی آمد، انجام می داد. اگر مشکل آب داشتند، چنانچه از طریق فرمانداری حل نمی شد، برای آنها تانکر آب می فرستاد. اگر مشکل راه، حمام یا بهداری داشتند، با کمک فرمانداری و جهاد حل می کرد. آسفالت خیابان، لوله کشی آب، روشنایی و برق، از خدمات شایسته ی این برادر بود. گاهی بطور مخفیانه در بین مردم مستضعف، آرد تقسیم می کرد. در عمران و آبادانی شهر« سراوان» بسیار کوشید. طبقه ی محروم نزد او بسیار عزیز و گرانقدر بود. وقتی به رسم بلوچ افراد را در آغوش می گرفت و تبسمی از دوستی چاشنی می کرد، اقیانوس منجمد دل ها را ذوب می کرد و دریائی از دوستی جاری می ساخت.(7)
پی نوشت ها :
1. ما اهل اینجا نیستیم، صص 77و76.
2. کجایند مردان مرد، ص 108.
3. چشم های بیدار، صص 7-9.
4. یادگاران 13، ص 63.
5. و خدا بود و دیگر هیچ نبود، ص 19.
6. چهل روز دیگر، ص 11.
7. سردار بیداری، صص 110-111.
(1390)، سیره شهدای دفاع مقدس ( پشتکار و تلاش) ، تهران: موسسه فرهنگی هنری قدر ولایت، چاپ اول.
مقالات مرتبط
تازه های مقالات
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}