ابتدا زرده و سفيده تخم مرغ را جدا کنيد زرده را با دور کند همزن بزنيد سپس شکر را بيفزاييد و در حين زدن آب جوش را اضافه کرده و آنقدر مي زنيم تا مايه کاملاً پوک و کشدار شود.آرد را با پودر کاکائو الک شده بيکينگ پودر وانيل مخلوط کرده کنار بگذاريد.سفيده را جداگانه با دور تند همزن مي زنيم تا حدي کاملاً پف کند و از ظرف جدا نشود.
ابتدا زرده و سفيده تخم مرغ را جدا کنيد زرده را با دور کند همزن بزنيد سپس شکر را بيفزاييد و در حين زدن آب جوش را اضافه کرده و آنقدر مي زنيم تا مايه کاملاً پوک و کشدار شود.آرد را با پودر کاکائو الک شده بيکينگ پودر وانيل مخلوط کرده کنار بگذاريد.سفيده را جداگانه با دور تند همزن مي زنيم تا حدي کاملاً پف کند و از ظرف جدا نشود. زرده زده شده با شکر را به سفيده اضافه کرده مخلوط کنيد.آرد را به آرامي به آن اضافه و به صورت دوراني و آرام مخلوط کنيد.کف قالب 20سانتي متري را با کاغذ پوشانده مايه را داخل قالب ريخته در فر180درجه سانتي گراد به مدت 40دقيقه قرار دهيد.
طرز تهيه خامه:
خامه را با شکر مخلوط کرده و به مدت يک ساعت در فريزر قرار دهيد بعد آن را خارج کرده با همزن زده تا فرم بگيرد.کيک را به دو قسمت از پهلو برش مي دهيم.بين دو لايه خامه ماليده لايه بالايي را سر جاي قبل گذاشته اطراف و روي آن را با خامه مي پوشانيم سپس گاناژ را روي کيک ريخته و رويش را با خامه خطوط دايره وار کشيده و از رأس آن به سمت ديواره کيک با چاقو خط مي اندازيم.
طرز تهيه گاناژ:
شکلات را خرد کرده و روي حرارت مي گذاريم و خامه را اضافه مي کنيم بعد از اين که خامه به جوش آمد از روي حرارت برداشته تا خنک و آماده مصرف شود. منبع:خانواده سبزشماره 13 /خ
نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.