پنجشنبه، 29 تير 1391
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما

شهادت شهید سیدعلی محسنی (1365ش)

شهادت شهید سیدعلی محسنی (1365ش)
سال ۱۳۳۵ش در خانواده‌ مذهبی و متدین یکی از سادات نور در تهران، کودکی چشم بر آبی آسمان گشود که او را «سیدعلی» نامیدند: شهید سیدعلی محسنی. سیدعلی تحت تربیت و تعالیم صحیح پدر و مادر و در فضایی آکنده از مهر و معنویت پرورش یافت و با مبانی مذهب و احکام مبین اسلام آشنا گردید. وی دوران ابتدایی را در دبستان «توفیق» طی کرد و پس از اتمام این دوره، در مدرسه راهنمایی «بامداد» و پس از آن در دبیرستان «حکیم الهی» مشغول تحصیل شد. شهید محسنی، تحصیلات دوره دانشگاه را در «مدرسه عالی ساختمان» ادامه داد و با دریافت لیسانس راه و ساختمان از تحصیل فراغت یافت. همسری شایسته و مهربان در ایام باشکوه جوانی، همدم تنهایی‌های او شد و از آن پس، سیدعلی با پذیرفتن مسئولیت خانواده، زندگی نوینی را در کنار همسر فداکارش آغاز کرد. یک فرزند پسر و یک فرزند دختر، ثمره این ازدواج فرخنده است که امروز به‌یاد قهرمانی‌های پدر، دوران رشد و بالندگی را می‌گذرانند. سردار محسنی در کنار ویژگی‌های بارز اخلاقی، در رشته‌های مختلف ورزشی از جمله هنرهای رزمی و بسکتبال فعالیت مستمر داشت و در زمینه خوشنویسی و نقاشی نیز از محضر اساتید مختلف بهره‌ها برده و آموخته‌های خود را در امور فرهنگی مساجد و تبلیغات جبهه و جنگ به‌کار می‌گرفت. شهید محسنی بعد از سال‌ها زندگی در تهران، به شوق پیوستن به نیروهای سلحشور سپاه شیراز، به این شهر عزیمت کرد و مدتی آنجا سکنی گزید. وی هم‌زمان با آغاز جنگ تحمیلی از طریق سپاه که خود از اعضای رسمی آن به‌شمار می‌رفت، راهی عرصه‌های خون و آتش گردید و سالیانی چند از زندگی پربار خود را در راه دفاع از اسلام و ایران اسلامی گذراند. آن شهید عالی‌قدر با قبول مسئولیت مهندسی قرار‌گاه حمزه (ع)، خدمات شایانی را به انجام رساند که هنوز بعد از سال‌ها، نام او در ردیف سرداران پرتلاش جبهه و جنگ به نیکی می‌درخشد. وی علاوه بر وظایف خطیری که در جبهه به عهده داشت، مدتی نیز با عنوان مسئول مهندسی - رزمی در خارج از کشور (از جمله در لبنان و غزه) به فعالیت پرداخت و در این مسیر با پذیرفتن تیر و ترکش‌های دشمن صهیونیستی، با پیکری مجروح و زخم‌آجین به میهن اسلامی بازگشت. روح ناآرام و سراسر اشتیاق سردار محسنی، سرانجام در تاریخ سی‌ام اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۶۵ هجری شمسی، میله‌های ستبر قفس خاک را گشود و مشتاق و سبکبال، در ملکوت اشک و آتش به پرواز درآمد. شهید سیدعلی محسنی، چند روز بعد طی مراسمی باشکوه در زادگاه خود، تشییع و در قطعه ۲۶ بهشت زهرا (س) به خاک سپرده شد.


نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
بیشترین بازدید هفته
سقوط كابينه عوام فريب "جعفر شريف امامي" (1357 ش)
ظهر امروز تا ساعت18/15، حدود600 نفر از دانشجویان دانشگاه اصفهان در سلف سرویس دانشگاه اجتماع کردند و در پایان ضمن درگیری با ماموران، حدود28نفر دستگیر شدند.(1357ش)
آیت‌الله حاج سید رضا فیروزآبادی مؤسس و بنیانگذار بیمارستان فیروزآبادی در شهر ری که از رجال خیر و باتقوا بود در سن 96 سالگی درگذشت. (1344 ش)
نبرد نینوا (627م)
سازمان عفو بین الملل با صدور بیانه ای در لندن اعلام کرد که محاکمه مخالفان سیاسی دولت ایران همچنان به طور غیر منصفانه انجام می گیرد.(1356ش)
به گزارش روزنامه کیهان، حدود 13 نفر در هاشم آباد تهران به جرم توزیع اعلامیه مارکسیستی و سردادن شعار از سوی مأموران دستگیر شدند.(1356ش)
برخوردهای مرزی ایران و عراق ادامه یافت. در این نبردها از ایران و عراق تعدادی کشته شدند و موضوع در سازمان ملل مطرح گردید(1352ش)
عده زیادی از جوانان ایرانی مقیم لندن در برابر سفارت ایران در لندن دست به تظاهرات زدند.(1352ش)
سناتور علیقلی هدایت فرزند مرتضی قلی صنیع الدوله اولین رئیس مجلس شورای ملی در سن 76 سالگی درگذشت(1353ش)
صبح امروز به مناسبت اربعین شهدای 19 دی، اکثر مغازه های بازار اصفهان تعطیل بود.(1356ش)