طاها

بسم الله الرحمن الرحیمبا سلامامسال کنکور دادم...

با سلام امسال کنکور دادم ولی به دلایلی امکان نبود که بخواهم قبولی را کسب کنم. برای شروع به درس خواندن برای کنکور کاردانی به کارشناسی رشته حسابداری لطفا با توجه به شرایط زیر پاسخ بدهید: کلاس کنکور نمی روم و کتاب هایی هم که دارم برای مدرسان شریف هستند و ان شاء الله برای سال بعد باید در دانشکده ای که می خواهم قبول بشوم و برای همین باید رتبه ام خوب شود و اگر قبول نشوم شاید دیگر شرکت نکنم چون برایم سخت هستش و امسال هم که شرایطم اینطور بود و امکان رفتن به دانشگاه آزاد و ... رو هم ندارم. با توجه به اینکه ممکن هستش در این چند ماه مهر و آبان و ... سر کار بروم: 1. دقیقا از چه زمانی درس خواندن رو شروع کنم که در پایان و نزدیکی های کنکور, نه زمان اضافی بیهوده داشته باشم و نه زمان کم بیارم؟ (اگر چند روز زمان اضافی باشه اشکالی نداره ولی دیگه نه اینکه یکی دو ماه وقت اضافی برایم باقی بماند) 2. در هفته ها و ماه های اول, از روزی چند ساعت شروع به درس خواندن کنم و بر چه اساسی (هفتگی یا ماهانه) به ساعت های درس خواندن اضافه کنم؟ 3. از کدام درس ها (عمومی یا تخصصی) شروع به خواندن کنم و در طول زمان به مرور, کدام درس ها را اضافه کنم؟ 4. هر نکته ای که خودتان با توجه به شرایط, صلاح می دانید, لطفا ذکر کنید. با تشکر
دوشنبه، 5 مهر 1395
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: سید نصیر کتابی
موارد بیشتر برای شما

طاها

بسم الله الرحمن الرحیمبا سلامامسال کنکور دادم...

طاها ( تحصیلات : فوق دیپلم ، 20 ساله )

با سلام امسال کنکور دادم ولی به دلایلی امکان نبود که بخواهم قبولی را کسب کنم.
برای شروع به درس خواندن برای کنکور کاردانی به کارشناسی رشته حسابداری

لطفا با توجه به شرایط زیر پاسخ بدهید:

کلاس کنکور نمی روم و کتاب هایی هم که دارم برای مدرسان شریف هستند و ان شاء الله برای سال بعد باید در دانشکده ای که می خواهم قبول بشوم و برای همین باید رتبه ام خوب شود و اگر قبول نشوم شاید دیگر شرکت نکنم چون برایم سخت هستش و امسال هم که شرایطم اینطور بود و امکان رفتن به دانشگاه آزاد و ... رو هم ندارم. با توجه به اینکه ممکن هستش در این چند ماه مهر و آبان و ... سر کار بروم:

1. دقیقا از چه زمانی درس خواندن رو شروع کنم که در پایان و نزدیکی های کنکور, نه زمان اضافی بیهوده داشته باشم و نه زمان کم بیارم؟ (اگر چند روز زمان اضافی باشه اشکالی نداره ولی دیگه نه اینکه یکی دو ماه وقت اضافی برایم باقی بماند)

2. در هفته ها و ماه های اول, از روزی چند ساعت شروع به درس خواندن کنم و بر چه اساسی (هفتگی یا ماهانه) به ساعت های درس خواندن اضافه کنم؟

3. از کدام درس ها (عمومی یا تخصصی) شروع به خواندن کنم و در طول زمان به مرور, کدام درس ها را اضافه کنم؟

4. هر نکته ای که خودتان با توجه به شرایط, صلاح می دانید, لطفا ذکر کنید.

با تشکر


مشاور: خانم هاشمی

با عرض سلام شما بهتر است از الان برنامه ریزی خود را انجام دهید و مطالعه را شروع نمایید.در ابتدا برای برنامه ریزی بهتر است تمام ساعات شبانه روز خود را روی برگه بنویسید و ساعات خالی خود را محاسبه نمایید . پس از آن ساعات مورد نیاز برای هردرس را بر طبق صفحات آن درس و میزان سهولت و سختی آن ، محاسبه نمایید . به این صورت متوجه می شوید که برای هر کتاب به چند ساعت نیاز دارید . بدین گونه کل کتابها را بر طبق ساعات هر روز تقسیم کنید. درنتیجه چنین تقسیم بندی شما باید زمانی را که کل کتابها برای دوره اول به اتمام می رسند ، معین نمایید. همین برنامه برای دوره دوم و بعد مرور سوم محاسبه گردد. درضمن اینکه تست زنی هم در برنامه گنجانده شود. مطالعه خود را با دروس آسان قرار دهید و در ادامه دروس را برای هر روز بصورت مخلوط قرار دهید یعنی هرروز یک درس آسان و یک درس سخت. آخرین نکته اینکه در برنامه ریزی خود تمام مواردی را که در روزمره خود دارید لحاظ نمایید و برای آن ها زمان در نظر بگیرید بعنوان مثال : ملاقات دوستان . رفتن به بانک و ... موفق باشید



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.