ناشناس

چه کنم که همسرم مسائل خصوصی زندگیمان را به خانواده اش نگوید؟

با سلام و خسته نباشید, همسرم مسائل و اتفاقات خصوصی زندگی را با خانواده اش بصورت تلفنی در میان میگذارد. و آنها اکثر اوقات به خاطر آگاهی از این مسائل به ما ضربه زدند. میخواهم امروز با شوهرم در این مورد صحبت کنم, اما نمیدانم چطور مطرح کنم; چون گاهی اوقات با انتقادهایم عصبانی میشود و از خانواده اش دفاع میکند. به نظر شما بهتر است چطور با او این مسئله را درمیان بگذارم؟
چهارشنبه، 9 اسفند 1396
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: سیده نرجس رضایی
موارد بیشتر برای شما

ناشناس

چه کنم که همسرم مسائل خصوصی زندگیمان را به خانواده اش نگوید؟

ناشناس ( تحصیلات : لیسانس ، 22 ساله )

با سلام و خسته نباشید,
همسرم مسائل و اتفاقات خصوصی زندگی را با خانواده اش بصورت تلفنی در میان میگذارد.
و آنها اکثر اوقات به خاطر آگاهی از این مسائل به ما ضربه زدند.
میخواهم امروز با شوهرم در این مورد صحبت کنم, اما نمیدانم چطور مطرح کنم;
چون گاهی اوقات با انتقادهایم عصبانی میشود و از خانواده اش دفاع میکند.
به نظر شما بهتر است چطور با او این مسئله را درمیان بگذارم؟


مشاور: آقای علیدوست

در سالهای اولیه زندگی به دلیل بی تجربگی همسران بسیار پیش می آید که زوجین مسائل خصوصی زندگی شان را برای مادر و اعضای دیگر خانواده شان بازگو میکنند . شاید در ابتدای امر همسران فقط از روی بی تجربگی به بازگو کردن مسائل بپردازند اما کم کم این روال به عادت آنها تبدیل میشود و مشکلات جدی را در زندگی به وجود می آورد.
پس شما همسر خود را خائن به خانواده به حساب نیارید. و این رفتار او را عادت بر انجام این کار حساب کنید. همین امر باعث آرامش روانی بیشتر شما میشود و بهتر میتوانید با همسر خود در این زمینه به تعامل برسید.
زن و شوهری که در یک خانه با یکدیگر زندگی می کنند، به طور طبیعی ممکن است دچار اختلاف و عدم تفاهم در موضوع یا موضوعاتی گردند. تا اینجا مشکلی نیست و با کمی تدبیر و از خود گذشتگی طرفین موضوع قابل حل است. اما گاهی زوجین برای درد دل، اختلافات خود را برای دیگران بازگو می کنند. این امر اگر بی جهت و بدون هدف و فقط به دلیل درد دل باشد نه گرفتن راهکار از یک مشاور، می تواند خطرناک و سبب افشای اسرار و مشکلات خانواده گردد.
شما سعی کنید همیشه پیرامون مسائل مختلف با هم صحبت کنید و اجازه دهید همسرتان حرفهایی که باید را به جای والدین خود با شا مطرح کند.
عکس العمل شما هم در موقع گوش دادن به حرف های ایشان بسیار مهم میباشد تا همسر شما از این همصحبتی پشیمان نشود.
گزارش اتفاقات بین همسران به خانواده اولیه متأسفانه شکل شایعی است که ناشی از عدم آگاهی و آموزش نادرست مهارت های ارتباطی با همسر است. در این زمینه بهتر است که با همسر خود گفتگو کنید و نارضایتی خود را از این موضوع ابراز کنید ولی همین کافی نیست. احتمالا همسر شما راه چاره ای برای حل مشکلاتش با شما پیدا نمی کند و به ناچار با خانواده خود در میان می گذارد که از آنها کمک بگیرد و یا حداقل تسلی بخش وی باشند و اگر شما بتوانید در این زمینه با استفاده از رویکرد حل مسئله مشکلات زناشوئی با همسرتان گفتگو کنید احتمالا می توانید در این زمینه تأثیرگذار باشید ولی اگر بغیر از مشکلات هر مسئله ای را با خانواده اش مطرح می کند و حریم خصوصی در زندگی شما وجود ندارد بهتر است یکبار دیگر به ترسیم این حریم با توافق دو جانبه شما و همسرتان بپردازید  و در پیگیری این مسئله خیلی نباید سختگیری کنید. هر بار که تکرار کرد ب رخود مسلط باشید و فقط در زمانی که با او در حال صحبت هستید در نهایت احترام مطرح کنید که چند بار تکرار شد. به مرور این رفتار کمتر میشود.
 در غیر این صورت لجبازی متقابل و مقابله به مثل کردن  ممکن است شما را وارد سیکل معیوبی از رفتارهای تلافی جویانه بی فایده کند که ممکن است سال ها نیز به طول انجامد. که قطعا به نفع شما نیست.
فرصت بیشتری برای صحبت کردن با هم و تصمیم گیری ها قرار بدهید تا از بروز مشکلات اینچنینی جلوگیری شود.
انتقاد ها ی خود را تعمیم ندهید و به صورت هجوم و حمله نباشد، چنین مباحثی را باید در آرامش و وقتی هر دو شما آمادگی لازم را دارید بیان شود. مثلا در زمان خستگی همسرتان نباشد.
ابتدا از برخی امتیازات و خوبی های او تقدیر کنید، بابت مسئل مختلف تقدیر و تشکر کنید، بعد انتقاد مورد نظر را با لطافت زنانه مطرح کنید.
ان شاء الله نتیجه بگیرید.
و من الله توفیق

بیشتر بخوانید:

رهنمودهای تربیتی برای همسران



نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.