سلام وعرض ادب کارمند جوانی هستم که علاقه و شوق به تحصیل و مطالعه مرا دارد می کشد مخصوصا مطالب جدیدو...

سلام وعرض ادب کارمند جوانی هستم که علاقه و شوق به تحصیل و مطالعه مرا دارد می کشد مخصوصا مطالب جدیدو علمی روز. اما برای این موضوع نیاز به وقت زیادی دارم و اینکه با تست های روانشناسی فهمیدم آدم برون گرایی هستم و خیلی هم تحت تاثیر قرار می گیرم و بهمین خاطر این موضوعات و نشست وبرخواست ها با افراد سرعت بنده و انگیزه ام را تحت تاثیر شدید قرار می دهد و با معنویت هم رابطه خوبی دارم .بعضی ها میگن خیلی احساسی ام و با یک جمله نیش دار و کنایه امیز زود بهم میریزم. لطف کنید چگونه می توانم از احساسی بودن رها شوم و اینکه بیشتر با تنهایی خو کنم و درون گرا شوم.؟
پنجشنبه، 5 آبان 1390
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما

سلام وعرض ادب کارمند جوانی هستم که علاقه و شوق به تحصیل و مطالعه مرا دارد می کشد مخصوصا مطالب جدیدو...

( تحصیلات : لیسانس ، 30 ساله )

سلام وعرض ادب
کارمند جوانی هستم که علاقه و شوق به تحصیل و مطالعه مرا دارد می کشد مخصوصا مطالب جدیدو علمی روز.
اما برای این موضوع نیاز به وقت زیادی دارم و اینکه با تست های روانشناسی فهمیدم آدم برون گرایی هستم و خیلی هم تحت تاثیر قرار می گیرم و بهمین خاطر این موضوعات و نشست وبرخواست ها با افراد سرعت بنده و انگیزه ام را تحت تاثیر شدید قرار می دهد و با معنویت هم رابطه خوبی دارم .بعضی ها میگن خیلی احساسی ام و با یک جمله نیش دار و کنایه امیز زود بهم میریزم. لطف کنید چگونه می توانم از احساسی بودن رها شوم و اینکه بیشتر با تنهایی خو کنم و درون گرا شوم.؟


مشاور: salamat n

برای مسئله اول یعنی کمبود زمان برای شوق مطالعه بهتر است زمان خود را مدیریت کنید . حتما فرصت های کوتاه در فواصل فعالیت های خود بوجود می اید که میتوانید از انها به بهترین نحو برای مطالعه استفاده کنید. در نظر داشته باشید که برای مطالعه نیاز به زمان زیاد نیست میتوانید کتاب یا مطلب علمی خود را در زمانهای کوتاه به تدریج مطالعه کنید . درباره موضوع دوم یعنی برونگرا بودن ،در اصل برونگرا بودن بد نیست .و هر شخص برونگرا رگه های کمی از درونگرایی دارد که میتوانید روی این قسمت بیشتر تمرکز کنید . به این صورت که تمرکز بیشتری بر روی شخصیت حود بکنید بیشتر با درونیات و اهداف خود کنار بیایید و کاملا خود را بپذیرید.پزیرش خود واقعی شما به شما کمک زیادی میکند همچنین علاقه شما به معنویات میتواند عامل موثری در این پذیرش خود باشد . برای پذیرش خود بهتر است اول چارچوبی از عقاید و باورهای مهم خود را بشناسید و بدانید هر شخصی فردیت خود را دارد و باورها و عقاید مربوط به خود که ممکن است با دیگران متفاوت باشد . زمانی که این تفاوت ها را درک کنید دیگر از کنایه های دیگران ناراحت نمیشود چون باور دارید که این تفاوت انسانهست که باعث تفاوت نظرات یا عقاید یا نحوه صحبت کردن میشود .در این مسیر خود شناسی از اعتقادات دینی کمک بگیرید . به خدا توکل کنید و کتابهای دینی را مطالعه کنید زیرا در اسلام به خودشناسی تاکیید شده است.....موفق باشید



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.