پرسش :

استفاده از محصولات خوراکی که به ادعای تولید کننده از شراب و یا خوک در آن استفاده شده است؟


پاسخ :
اگر یقین به این مطلب دارید خوردن آن حرام است.

منبع:makarem.ir