پرسش :
استفاده از محصولات خوراکی که به ادعای تولید کننده از شراب و یا خوک در آن استفاده شده است؟
پاسخ :
اگر یقین به این مطلب دارید خوردن آن حرام است.
منبع:makarem.ir
اگر یقین به این مطلب دارید خوردن آن حرام است.
منبع:makarem.ir