چهارشنبه، 1 بهمن 1393

پرسش :

سر چه کسانی از یاران امام حسین بعد از واقعه عاشورا به سر نیزه رفت؟

پاسخ :
گزارش دقیقی از این روی داد در منابع نیست ؛ چون سر برخی ازیاران امام از تن جدا نشد ؛ لذا بر سر نیزه هم نباید رفته باشد اما مسلم این است که سرهای زیادی بر سر نیزه ها گذاشتند وشهرهارا گرداندند؛ به طور مسلم 18 نفر از آنان از بنی هاشم و بقیه از یاران دیگر امام حسین ـ علیه السلام ـ بودند، عبدالله و ابوبکر فرزندان دیگر امیرمومنان و برادران امام حسین و حضرت عباس که مادرشان لیلی دختر مسعود بود غیر از قاسم از فرزندان امام حسن ـ علیه السلام ـ عبدالله و ابوبکر، محمد و عون فرزندان زینب، عبدالله و جعفر و عبدالرحمن فرزندان عقیل و محمد نوه ی عقیل اینها از بنی هاشم بودند که با امام حسین ـ علیه السلام ـ مجموعا 18 نفر بودند،[1]

معرفي منابع جهت مطالعه بيشتر:
1- حماسه سازان کربلا؛ترجمه بخشایشی .
2- درکربلا چه گذشت؛شیخ عباس قمی.

پی نوشت:
[1] . مجلسی بحار،ج45،ص 127؛ رک ،ابصارالعین فی انصارالحسین.ترجمه بخشایشی
منبع:اندیشه قم