شنبه، 23 اسفند 1393

پرسش :

منظور از رحمت در جمله «وسعت رحمته كل شى» چيست؟

پاسخ :
رحمت عبارت است از رفع احتياج وجودى هر موجود كه غايت وجود اوست،و خداوند متعال احتياجات وجودى تمام موجوداتى را كه خلق نموده بر آورده مى سازد،و آنها را به احتياجات وجودى شان هدايت و راهنمايى،و نيازهاى وجودى شان را تاءمين مى نمايد تا به كمال مطلوب و سعادت خود فائز آيند.(1) بنابراين بيان،روشن مى گردد كه همه موجودات غرق در رحمت او مى باشند.(2)

پي نوشتها:
1-بحار الانوار، ج 3،ص 88، روايت 1، و ج 94، ص 394، روايت 3 و ج 97، ص 189، روايت 5
2. 665 پرسش و پاسخ درمحضرعلامه طباطبايي، سوال36
منبع:سایت انوار طاها