شنبه، 23 اسفند 1393

پرسش :

فرستادن صلوات بر پيامبر (ص) چه بركاتی برای مومنان دارد؟

پاسخ :
بايد توجه داشت كه فضايل و بركات درود و صلوات بر پيامبر و اهل بيت اطهارش بر مؤمنان و محبان خاندان رسالت و امامت پوشيده نيست. اهميت آن به حدي است كه خداوند متعال در كتاب هدايت، قرآن مجيد، مؤمنان را امر به صلوات بر پيامبر مي فرمايد. (1)
در احاديث و روايات نيز كلمات بلندي در عظمت و شرافت اين ذكر وارد شده است. كه به عنوان نمونه چند مورد آن را اشاره مي كنيم:
1. ملائكه براي فرستنده صلوات،صلوات مي فرستند و براي او استغفار مي كنند.2.سبب قرب به حق تعالي مي گردد.3. موجب رضاي حق تعالي مي گردد. 4. موجب قرب به پيامبر ـ صلي الله عليه و آله ـ مي گردد. 5. موجب شناخت آن حضرت مي شود. 6. موجب كفاره گناهان مي شود. 7. موجب استجابت دعا مي شود. 8. موجب دفع نفاق مي شود. 9. موجب درود و صلوات فرستادن جميع خلايق بر صلوات فرستنده مي شود. 10. موجب پاكيزه شدن اعمال مي گردد. 11. موجب عافيت مي گردد. 12. موجب نزول رحمت پروردگار مي شود. 13. سبب طيب مجالس مي شود. 14. موجب سنگيني ميزان حسنات مي گردد و...(2)

پي نوشتها:
1. سوره احزاب، آيه 56
2. شرح و فضايل صلوات،حسيني اردكاني، ص 45، تهران، انتشارات ميقات، چاپ چهارم، 1375.
منبع:سایت انوار طاها