يکشنبه، 24 اسفند 1393

پرسش :

آيا از ميان جنيان كسانى هستند كه به اديان ديگر غير از اسلام اعتقاد داشته باشند؟

پاسخ :
ازخود آنان نقل شده كه گفته اند: تمام اديان و مذاهب انسانها در ميان ما وجود دارد، بجز مذهب اهل تسنن،زيرا اشخاصى كه از طايفه جن در واقعه غدير خم بودند، هنوز زنده هستند و به نصب اميرالمؤ منين عليه السّلام به خلافت توسط رسول اكرم صلى الله عليه و آله و سلم شهادت مى دهند.از اين گذشته،خداوند متعال به نقل از برخى از آنان مى فرمايد:"قالوا يا قومنا،انا سمعنا كتابا انزل من بعد موسى مصدقا لما بين يديه ، يهدى الى الحق،و الى طريق مستقيم".(احقاف:30).(گفتند:اى قوم،ما شنيده ايم كه كتابى بعد از حضرت موسى،نازل شده و تصديق كننده كتابهاى پيش از خود اوست،و به سوى حق و به سوى راهى راست راهبرى مى كند).از اين آيه شريفه بر مى آيد كه در ميان آنان يهودى نيز بوده است.و نيز در جاى ديگر مى فرمايد:"قل:اوحى الى انه استمع نفر من الجن فقالوا: انا سمعنا قرآنا عجبا، يهدى الى الرشد فآمنا به ، و لن نشرك بربنا احدا".(جن:1و2).(بگو: به من وحى شده است كه تنى چند از جنيان گوش فرا داشتند و گفتند:راستى ما قرآنى شگفت آور شنيديم،كه به راه راست هدايت مى كند، پس به آن ايمان آورديم،و هرگز كسى را شريك پروردگارمان قرار نخواهيم داد).از اين آيه شريفه نيز بر مى آيد كه مشرك بوده اند. و بيش از اين در اين باره از آيات استفاده نمى شود.

منبع:كتاب665 پرسش و پاسخ.درمحضرعلامه طباطبايي سوال72