يکشنبه، 24 اسفند 1393

پرسش :

چرا در مفاتيح الجنان شروع دعاهاي ايام هفته با دعاي روز يكشنبه است؟

پاسخ :
بنابر روايات، خدا خلقت را از روز يك شنبه شروع كرده، خلقت شش روز طول كشيده و در آخر روز جمعه به آخر رسيده، روز شنبه خلقت قطع و تمام شده (سبت كه نام روز شنبه است، به معناي تمام شدن خلقت بوده، معمولا چون بعد از تمام شدن كار به استراحت پرداخته مي شود، به معناي استراحت هم استعمال مي گردد).(1)
لذا مرحوم شيخ عباس قمي هم دعاهاي روزها را از روز يك شنبه شروع كرده است.

پي نوشت:
1.تفسير الميزان،ج12،ص368؛ تفسير جلالين،ص731؛ الدر المنثور،ج3،ص91.
منبع:سایت انوار طاها