يکشنبه، 24 اسفند 1393

پرسش :

چگونه برخي بد عاقبت مي شوند؟

پاسخ :
كساني كه دست به كارهاي به ظاهر جزئي مي زنند ، مثلاً سيگار مي كشند، يك دفعه مواجه با يك خطر كلي مي شوند كه آثار همان سيگارهاي جزئي است، مانند تنگي نفس و از كار افتادن قلب .
قرآن مي فرمايد : كساني كه پي در پي كار بد انجام مي دهند (و به فكر توبه و جبران نيستند) سرانجام آيات الهي را تكذيب مي كنند و حق را به تمسخر مي گيرند. (ثم كان عاقِبه الذين أساؤا السٌوي أن كذبوا بآياتِ الله و كانوا بها يَستهزؤن )(1). و به عذاب الهي گرفتار مي شوند. (كان عاقبه الذين من قبلهم دَمر الله عليهم ) (2).

پی نوشتها:
1- سوره روم ، آيه 10
2- سوره محمد ، آيه 10
منبع: كتاب پرسش هاي مهم پاسخهاي كوتاه.حجة الاسلام قرائتي.سوال69