يکشنبه، 24 اسفند 1393

پرسش :

آقا دوازده سال از خانم بزرگتر است آيا اين ازدواج ، مشكل دارد؟

پاسخ :
مطلوب بين سه تا هفت سال است . اما ما اين را رد نمي کنيم . اين بستگي دارد خانم چه سني دارد ؟ اگر خانم 18 سال دارند و آقا 30 سال دارند ، اين خيلي مشکل ايجاد مي کند زيرا اين ها در دو دنياي متفاوت هستند . دختر خانم در دوران نوجواني هستند . بعضي ها تا پايان 21 سالگي را دوره نوجواني مي دانند . آقا در دنياي بزرگسالي است . ما اين را تجويز نمي کنيم و مشکلات زيادي خواهد داشت . حالا خانم 25 ساله است و آقا 37 ساله ، ما در اينجا دغدغه نداريم . چون هر دو در دوره بزرگسالي هستند و بهم خيلي نزديک هستند . و با هم قُرب فکري دارند . حالا اگر دختر 15 سال داشته باشند و آقا ده سال هم بزرگتر باشد ، مشکلات زياد ي با هم خواهند داشت
منبع:پاسخ از حجت الاسلام حسين دهنوي.