يکشنبه، 24 اسفند 1393

پرسش :

اگر دو نفر عقد كنند مي توانند بدون جشن عروسي سر خانه و زندگي شان بروند؟

پاسخ :
بله.از نظر شرعي واجب نيست ولي مستحب است و امرنيکويي هست.در سيره اولياءاله هم هست در مراسم عروسي جشن مي گرفتند و آن را جدي مي گرفتند . مانند حضرت رسول که براي حضرت فاطمه (س) و حضرت علي (ع) جشن عروسي گرفتند و وليمه هم دادند. طعامي که در عروسي داده مي شود مستحب است.امام صادق (ع) فرمودند: به غذاي عروسي رايحه بهشت خورده است.من توصيه ام اين است که اصل اين جشن را حذف نکنيد. نمي دانم هدفشان از اين سوال چيست؟ ولي هر چه باشد اين جشن را مختصر هم که شده بگيريد. البته اگر صد درصد هم حذف بشود ، ما حرفي نداريم . ممکن است پسر و دختري باشند که يا توانش را ندارند يا دليل منطقي دارند ما دغدغه داريم که نکند الان روي احساسات تصميم گرفته ايد که خرجي نکنيد و بعدا احساس کمبود بکنند . ازدواج هاي ديگران را مي بينند و بعد آلبوم عکس ها رامي بينند و ناراحت مي شوند .
منبع: پاسخ از حجت الاسلام حسين دهنوي