يکشنبه، 24 اسفند 1393

پرسش :

شغل خواستگارم خوب نيست و قول داده که شغلش را عوض کند. آيا مي توان اعتماد کرد؟

پاسخ :
ما بايد بد را تعريف کنيم.گاهي شغل آزاد از ديد بعضي ها بد است و پدر دختر مجبور مي کند تا پسر شغلش را عوض کند.يا شغل فني بد است يا نقاش بد است.آيا واقعا اين شغل ها بد است؟ ما بايد اين فرهنگ را اصلاح کنيم.اين کار را نکنيد.چون ايشان با کارش آشنا است و راه کارش را مي داند.وقتي کارش را عوض مي کند ، بنده خدا گيج ميشود.ولي اگر واقعا شغل نامشروعي است و بد است،الان عوض کند.چرا قول مي دهد که عوض کند.قبل از عقد عوض کند.من تقاضا مي کنم طرف را مجبور نکنيد که شغلش را عوض کند.اگر شغلش شرافتمند است و پايين است ،اين کار را نکنيد.ملاک شما شغل فعلي طرف است.
منبع: پاسخ از حجت الاسلام حسين دهنوي