يکشنبه، 24 اسفند 1393

پرسش :

خجالت مي کشم با خواستگارانم گفتگو کنم.آيا راه ديگري براي تبادل فکر وجود دارد؟

پاسخ :
اين کمرويي نقص و اختلال است.اين حياي حمق است و به تعبير روانشناسان اين يک اختلال ارتباطي است.اين مشکل را حل کنيد.شايد اين يک عامل پس زدن آقا باشد.چون اين نقص است راه ديگر اين است که شما سوالاتتان را به صورت مکتوب بنويسيد و به طرف بدهيد تا ايشان سوالات را جواب بدهند.يا اينکه آقا صدايشان را ضبط کنند تا خانم صداي آقا را هم بشنود.بنده خيلي موافق نيستم که کس ديگري به جاي شما سوالات را بپرسند.که اين خيلي جالب نيست.دو راه اول بهتر است.شما هم مي توانيد جواب سوالات را ضبط کنيد و به آقا بدهيد تا گوش کند .
منبع: پاسخ از حجت الاسلام حسين دهنوي.