يکشنبه، 24 اسفند 1393

پرسش :

آيا لازم است موضوع بيماري حاد يا ازدواج قبلي را به خانواده پسر بگوييم؟

پاسخ :
چون اين مسئله خيلي مهم است. بايد به خانواده پسر بگوييد. مسئله جزئي را به پسر مي گوييم و اگر خود پسر صلاح دانست به خانواده اش مي گويد ولي بيماري حاد و ازدواج قبلي را خانواده بايد بداند. بعضي ها اشتباه مي کنند و اين مسئله مهم را به پسر مي گويند و از او تعهد مي گيرند که به خانواده اش نگويد. اين کار اشتباه است چون قضيه بعدا لو مي رود. در ضمن خانواده مي خواهد جمعي به نتيجه برسد .اگر اين نکته را بداند، باتوجه به اين نکته جمع بندي مي کنند و نظر مي دهند بعضي آقا پسرها به جهت عاطفي ، مطلب را به خانواده نمي گويند. مثلا از خانم خوشش آمده يا طرف به دلش نشسته و ممکن است با گفتن آن به خانواده، خواستگاري بهم بخورد. متاسفانه لاپوشاني مي کنند و بعد مشکل پيش مي آيد.
منبع:سایت انوار طاها