دوشنبه، 25 اسفند 1393

پرسش :

اگر زن و مردي هردو درون گرا باشند، آيا مي توانند ازدواج كنند و خوشبخت بشوند؟

پاسخ :
اگر يکي درون گرا و يکي برون گرا باشند، ما صلاح نمي دانيم.نود و دو درصد کساني که با هم ازدواج مي کنند،جذب مشابه خودشان مي شوند. هشت در صد به سمت قطب متضاد خود مي روند طرف بدبين است، دوست دارد به طرف آدم خوش بين برود.چون خودش از بدبيني اش رنج مي برد.غمگين است، بسمت آدمي ميرود که شاد باشد.فرد بي نظم است جذب آدم با نظم م شود تا نقص خودش را بپوشاند.ما براي ازدواج دو قطب متضاد را توصيه نمي کنيم .اين ها در زندگي مشکل پيدا مي کنند.ممکن است چند صباحي برايش لذت بخش باشد ولي دوام پيدا نمي کند. در مورد دو درون گرا،در اينجا مي توانيم کفويت را نقض کنيم.ما مي گوييم يک درون گراي صرف و يک برون گراي صرف،در زندگي مشکل خواهند داشت. دو تا برون گرا ممکن است خوب باشد و هر دو باهم خوش هستند ولي دو تا درون گراي صرف، نمي توانند با هم زندگي خوبي داشته باشند. اين در مورد دو نفر عصباني هم صدق مي کند. ما درون گرا و برون گرايي را صلاح مي دانيم که فاصله آنها کم باشد. مثلا درجه درون گرا پنج باشد و درجه برون گرا نود و پنج باشد. ما اين ازدواج را صلاح نمي دانيم. ولي مثلا درجه درون گرا بيست باشد و درجه برون گرا ، سي باشد، اين را قبول مي کنيم. چون فاصله آنها کم است. اگر اين طور باشد، خوشبخت خواهند شد.
منبع: پاسخ از حجت الاسلام حسين دهنوي